Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-mail od Raiffeisenbank

Od: futra odpovědí: 7 změna:

Dnes mi přišlo e-mailem nějaké závěrečné oznámení od této banky,která není mojí bankou.Je možné ,že je to nějaký podvod? Nikdy mi od ni nic jiného nepřišlo.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jj mně taky hned jsem to hodil do spamu,bez otevření. Podobných jsem měl za poslední dva měsíce víc,mj od České pošty a dlaších.

hodnocení

3x

taky mi to přišlo přeposlal jsem to na tuhle adresu phishing.report@rb.cz udělejte to taky

hodnocení

0x

Možná vy i @diesel zbytečně zahazujete zajímavé informace. Bez sdělení mailové adrtesy odesilatele se nedá soudit vůbec na nic.

doplněno 29.11.20 15:59:

Nebudu vám tady dělat školení o tom, jak se chovat k podezřelým e-mailům. Fakt je, že maily, o kterých píše @diesel, odhalí i poučené malé dítě. Na druhé straně jsou maily, které vás třeba mohou varovat právě před podvodnými maily, které nepoučený spotřebitel může mít problém odhalit. A mohou být z oficiálních adres, tedy legální. Odhalit podvodnou mailovou adresu není pro lehce poučenou osobu problém.

Takže ájo, nic tady neplácám, pouze k věci přistupuji rozumně a přemýšlým. Nechci tě urazit, ale tvá reakce pro mě svědčí o tom, že moc nepřemýšlíš.

Asi těžko s RFB nemám nic a stejně tak ten jeden z několika další mejlů-přišlo mi od rádoby od pošty ,že mi nedoručili zásilku protože není zaplacené clo.Jak jsem měl zaplatit clo,když jsem si nic a už vůbec ne z číny,neobjednal!

Jinak pokud bych od RFB potřeboval info,seženu si je jinak než jako nevyžádaný e-mail.Vše nevyžádané jde do spam koše.Pokd někdo chce ,ať si kde co otevře ale já to nedělám..

Satame, co to plácáš, to nejsou žádné zajíavé informare, ale spamy, takových i už přišlo a na obě moje mailové adresy. Neotevírat!

@satam - Jestliže někdo požaduje přihlašovací údaje k bance, s níž nemám a nikdy jsem neměla nic společného, pak se asi o "zajímavé informace" nejedná. O vyjadřování v (některých) takových mailech ani nemluvě.

Rád s tebou souhlasím. Ale tam o přihlašovacích údajích nebyla ani zmínka, nehledě na to, že v dnešní době se na to může chytit jen mentálně zaostalá osoba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]