Sednout si s rodiči k nedělnímu stolu a zeptat se...tak co, jak se těšíte na vnoučata? A až budou vyplašení, že už je něco na cestě, tak jim řeknete: Nebojte, nikdy žádná nebudou. Jsem gay. Pokud vás hned nezabijou, máte vyhráno.
stirecek
Chtěla jsem si spravit náladu, tak jsem si otevřela poradnu. Díky ringo. Dobrý den.
V dnešní době gayové mají děti. Domluví se s nějakou ženou, která nemá partnera a tikají jí biologické hodiny anebo s lesbickou dvojicí. Zajdou na kliniku na umělé oplodnění, případně je pošlou na oplodnění do zahraničí, kde se nevyptávají. Dítě zařídit lze.
Úplně normálně si spolu sedněte a promluvte, čím dřív, tím líp. Také si myslím, že rodiče určitě už ví, nebo to aspoň tuší. S přítelem bych je seznámila až později.
Řekněte jim to normání obyčejnou větou, tak jak jste to napsal tady. Jsou to rodiče, přivedli vás jako gaye na svět, tak by měli stát při vás a podpořit. Prostě jste tak nastavený, máte přítele a je vám spolu dobře, u vás žádný problém.
Pokuď jsi ještě mladý, myslím ve věku středoškolském, tak to ještě nemusí být na sto procent jisté. S tím přítelem počkej. Takové zprávy je lepší dávkovat.
Čekáme, že nějak zareaguješ, aby bylo jasné, že neodpovídáme zbytečně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.