Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřebuji poslat balíček přes službu Zásilkovna, jak je to s platbou? Příklad: posílám balíček v hodnotě 300Kč + 65Kč doprava na Zásilkovnu ve městě příjemce. Jak dostanu svých 365Kč na účet, jak to funguje? Děkuji.
Je to stejné jako s dobírkou - takže máte šanci, že nebudete mít nic, jen náklady.
Já zásadně posílám po úhradě na účet předem. Balíček zásilkovně zaplatím přes aplikaci v mobilu - 65,- v ČR nebo 85 do SK (teď jsem posílal vč. pojištění - zase pár korun navíc).
Ty tři stovky předem snad nikdo nemá problém poslat předem...
Stáhnete si aplikaci, zadáte do systému, zaplatíte kartou, peníze si necháte předem poslat od příjemce na svůj účet, vše máte zde podrobně popsané zasilkovna.cz/...
Vše si tam proklikejte, přečtěte, máte tam i ceník.
Na dobírku lze také, můžete ji tam zvolit, platbu za dobírku byste měl mít do 10 dní na účtu a je tam příplatek ještě 19 Kč, samozřejmě riskujete, že si příjemce zásilku nevyzvedne.
Máte pravdu, můžete požádat kupce, aby Vám zaplatil předem a to převodem. Ale z druhé strany se může zase "zaseknout" kupec a nebude chtít platit předem, protože se také stává, že pak nedostane nic. A takových případů je bohužel stále hodně. Vy k nim nepatříte, ale to ten kupec neví. Já také nerada platím předem a zejména ne třeba když nakupuji na "Bazoši". To si raději připlatím za tu dobírku.
Ale ani ta dobírka není žádná jistota. Může vám přijít posmetený bordel z kuchyně.Jediná jistota je osobní odběr. Já preferuji platbu předem a taky platím předem a on si většinou každý rozmyslí dělat pitomosti. Stačí pak trochu udělat bu bu bu a je klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.