Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit pěkné vánoční přání?

Od: matoska odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

sháním nějaké pěkné vánoční přání, ale vůbec nevím, kde ho sehnat. V minulosti jsem je vždy kupovala na vánočních trzích, což nevím, jak teď bude možné. Chtěla bych nějaké pěkné, nejlépe na přírodním papíru, otevírací a decentní. Nechci žádný kýč ze supermarketu, kde je barevný Santa Claus a sobové, nic natištěného, třpytivého a podobné. Na internetu jsem skoro nic nenašla, většinou jsou to přání, kde si musíte objednat minimálně 20, což já opravdu nechci. Nemáte nějaké tipy? Pokud byste věděli o kamenných prodejnách v Brně, kde by mohli prodávat i v této době, byla bych moc ráda. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pod pojmem pěkné vánoční přání si může každý představovat něco jiného, takže dotaz je irelevantní. Někomu se líbí Lada, někomu zasněžená krajina, jinému vánoční ozdoby, dalšímu kýčovitě barevné scény...takže asi neporadím. Musíte napsat co se vám líbí.

hodnocení

3x

Do Brna mám setsakra daleko a ani tam neznám prodejny, kde by se taková přání dala koupit. Ale pokud chcete originální, decentní a žádný kýč, zkuste si je vyrobit doma. Jednoduché, přitom pěkné a osobní - třeba podle podle těchto názorných návodů:

Je jich tam velké množství a pokud by ani to nestačilo, stačí si rozkliknout další a další návody, uvedené ve videích zobrazených ve sloupci na pravé straně obrazovky vedle již otevřeného videa... Sama si je již několik let vyrábím a u adresátů mají velký úspěch. Snad vás to také inspiruje...

hodnocení

2x

Zkuste větší trafiky. U nás prodávají pěkná přání. Po internetu doporučím umun.cz Přání si vyberete. Všechny jsou vystavené a podpoříte tím autory, což jsou postižení lidé malující ústy a nohama. Takže uděláte navíc dobrý vánoční skutek.

hodnocení

0x

Já kupuji pěkné vánoční přání i přání k významným výročí mých přátel v malém papírnictví u nás na náměstí /Beroun/. Za normální situace tam bývá nacpáno, takže si vyhradím půl hodinky, sundám batůžek ze zad, aby se ostatní mohli protáhnout a vybírám až vyberu, vždy překrásné.

Papírnictví jsou momentálně zavřené, jestli se nepletu?

nedoktor*
hodnocení

0x
U nás mají hezké vánoční přání v našem malém tescu.

hodnocení

0x

Pěkná přání jsem viděla ve všech květinářstvích.

hodnocení

0x
Přikláním se k již napsaným názorům- vyrobit doma. Snadné a rychlé jsou z vlnitých prostředku od palivových krabic. Tu prvni a posledni vrstvu (ty hladké) navlhcim vodou a pak je snadno sloupu. Zustane mi ta prostřední vlnitá. Tu nalepim na čtvrtku nebo na doma vyrobený papír, buď přeložim na půl nebo ne. Dá se to lepit na celou plochu nebo si prohrát s tanečky nebo vzory.. dozdobit přírodně nebo klidně malinko výstredne,to už záleží na vkusu.ale uděláte si ho přesně dle svého a necháte v tom kus sebe.

matoska
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, nakonec jsem sehnala na Fleru :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]