Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokážu nic dotáhnout do konce

Od: honzahonzys odpovědí: 10 změna:
Dobrý den ,
Potřebují poradit jsem v celků talentovaný , dřív jsem skládal hudbu,chtěl jsem být producent hudbu v minulosti jsem už delal songy nějaké už prodal ale pak jsem to celé vzdal , umím spousta co se týče počítačů střih videí,tvorba hudby,IT, ATP... A moje otázka , když si řeknu že vytvořím song a že pak budu chtít prosadit Spotify či jiné platformy. Tak si k tomu Sednu třeba na hodinu ale jakmile něco nejde nebo nejsou nápady vzdám to, dřív jsem u toho trávil celé dny . A mám to takhle i s jiný aktivit zkrátka nedokážu se na to pořádně soustředit a v hlavě si opakují jestli je to správně co dělám třeba existuje něco co me bude bavit vic.Umim toho spousta ale nevím na jakou se věc zaměřit která má smysl.Jak to ještě napsat prostě nedokážu nic dotáhnout dokonce , a nevydržím u ničeho hned to z nějakých důvodů vzdám, muze mi někdo prosím poradit?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, máte v hlavě hodně myšlenek a tomu odpovídá i aktivita, resp. množství různých projektů. Asi by to chtělo ubrat a upřednostnit jen jeden projekt a ten dotáhnout při plném soustředění do konce (až potom zase další - tedy, činit postupně a bez zavádějících myšlenek na ostatní aktivity). Hlavně si nic nevyčítat, že nestíháte. Zdravím!

doplněno 28.11.20 10:48:

Nemáte zač. Snad ještě někdo poradí lépe.

honzahonzys
hodnocení

Zdravím ,děkuju za radu , taky mě to napadlo dělat vše postupně . Jen je to teď těžké zároveň se snažím aby mě ten koníček časem nějak živil ale na peníze by se v tomhle člověk neměl soustředit.
Moc si vážím vaší odpovědi děkuji.

hodnocení

3x

Asi by bylo dobré ujasnit si priority, vybrat jen to, v čem jste opravdu dobrý, co by Vás uživilo a tomu se věnovat. Chce to víc vytrvalosti, nevzdávat to, umět se přinutit do problému zakousnout, když vím, že na to mám..

Tohle asi zná spousta z nás, také jsme si zkusili v životě víc věcí a ne u všeho vydrželi, nebo dodělali do úspěšného konce.

Pokud jste nějaké songy prodal a byl jste úspěšný, nikdy není pozdě se k tomu zas vrátit.

Když to opravdu hodně zjednoduším..třeba u sudoku se také rozjedete, najednou se zaseknete, nevíte si rady a nehnete s tím dál. Druhý den si k tomu sednete a vyplníte vše na první dobrou.

A tak je to i v životě, nevzdat to, nenechat se odradit a umět se k tomu vrátit, když to nejde dnes, půjde to zítra, nebo pozítří.

honzahonzys
hodnocení

Děkuju za vaši odpověď moc si toho vážím :)

hann
hodnocení

2x

Že něco nedoděláte do konce je škoda. Ale zase toho plno umíte, to je k vašemu dobru. Myslím, že vy když budete fakt chtít, tak se vám povede hodně věcí. Mějte to tedy zatím jako koníčka - člověk se něčím musí zabývat. Možná je to tím, že ještě přesně nevíte do čeho jít, co dokázat. To také přijde, uvidíte.

honzahonzys
hodnocení

Děkuji dlouho jsem přemýšlel jestli mi to pomůže jsem napsat . Díky za tvůj koment vážím si toho. :)
honzahonzys
hodnocení

Děkuji za váš koment*

hodnocení

2x

Věk? Náctiletí hoši bývají roztržití.

honzahonzys
hodnocení

Omlouvám se zapomněl jsem napsat věk 27 let

honzahonzys
hodnocení

Děkuji všem za zajímavé komentáře , máte pravdu jen do toho řeším nájem , splátky a spousta věcí a do toho chci dělat něco co mě bude fakt bavit a časem třeba i vydělávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]