Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orální sex

Od: hedvikablba odpovědí: 6 změna:
Ahojky lidičky.je 18 let a ještě nikdy jsem žádného klukovi nedělala pusou. Současný kluk to po mně chce jenže já se toho bojím,bojím se chuti penisu, jestli se mi s toho nebude zvedat žaludek. Když nad tím přemýšlím si říkám jak asi chutná, když to neskusím tak se to nedovím. Bojim se, že když mu nevyhovím, že to bude hledat jinde. Poraďte mi prosím na co se mam připravit, případně na jakou příchuť a jak ten strach překonat
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pokud nechcete a máte k tomu odpor, tak se nenuťte.
Třeba to později přijde samo od sebe, že budete chtít zkusit.
Pokud jo, tak do přítele předtím narvěte ananas:)

hodnocení

3x
Zkusíš uvidíš pokud ti to nebude vyhovat tak to nedělej
V sexu platí že se dělá jen to co se ti líbí a pokud je to takovej hlupák že ti bude vyhrožovat tim že si to najde jinde tak ho kopni do prde..e a najdi si jinýho
Jinak to nemusíš vše pochytat do pusy připrav si kapesník nebo ho to nech dokončit na prsa
Prostě to napoprvý nehroť at se ti to nehnusí
Zkuste to v poklidu postupně trénovat *palec*

daniela1
hodnocení

2x

Jestli není pako, nejistotu pochopí a nebude na nic spěchat a tlačit. Třeba si to zamilujete, třeba ne, ale není správné se do něčeho nutit jenom proto, aby si nenašel jinou. ;)

hodnocení

2x

Chuť penisu? Hmmm, začal bych třebas tím, že byste si mohli dát společnou sprchu a při té příležitosti si ho můžeš umýt voňavým mýdlem. Hygiena je v tom případě nade vše - zapařený penis se zbytky moči opravdu nebude nic příjemného. Pokud má některá žena jiný názor, tak jí přeji dobrou chuť.

hodnocení

2x

Když se penis pořádně umyje, tak nemá žádnou chuť. Jinak samozřejmě chutná jak chcanky. A pokud se přítel odmítne vydrbat, tak hledej jinde ty. Žádná věda. ;)

jm
hodnocení

0x
Zkuste se zamyslet, jestli je to partner pro život, se kterým se vzájemně milujete. Pokud jeden vyžaduje něco, co druhý nechce, neni to láskou k druhému ale sebeláska. Od takového naopak utečte co nejdříve.
Jinak koupel především, spíš se z počátku jen hrát... Když si budete jistá, můžete do toho.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]