Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz,dostal jsem dopis se zeleným pruhem od Krajského soudu,který mi oznamuje že proběhl soud mezi stranou X - Y,strana X se odvolala a já se můžu tohoto odvolacího řízení účastnit,protože mi není vůbec známo o co v tomto řízení jde,chci se zeptat je-li možné popř. kde vyhledat nějaké informace,třeba podle čísla jednacího,doufám že je dotaz apon trochu srozumitelný
za odpověď předem děkuji
3x
Na uvedené adrese www.justice.cz byste se měl dozvědět podle čísla jednacího o průběhu řízení: ![]()
Služba infoSoud je přístupná na portálu české justice ( www.justice.cz), kde účastník soudního řízení získá po zadání příslušného jednacího čísla přehlednou informaci o stavu projednávání jeho případu. K dispozici jsou pouze takové informace, které účastníkům umožní sledovat postup ve vyřizování věci. Osobní údaje se nezveřejňují.
Zde ještě přesná adresa: infosoud.justice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.