Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

otázka půjčky,refinancovani?

Od: kofola150 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Udělal jsem osudovou chybu vzal si několik nebank. půjček dohromady za cca 80k. Lituji toho,ale rád bych věděl jak tohle vyřešit? Jsem zaměstnaný. Vydělávám přes 30 tisíc. A rád bych věděl kde můžu refinancovat tuhle častku když mam kvůli tomu už vroubek v nebankovnim registru. Děkuji Matěj

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud figurujete v nějakém registru dlužníků, těžko Vám někdo pomůže. Domluvte se tam kde dlužíte na co největších splátkách a ty začněte zodpovědně splácet. Případně si ještě přiberte nějakou brigádu, abyste dluhy umořil co nejdříve.

h0042*
hodnocení

0x
80tis není tolik. S tvým příjmem to máš za rok zaplacené a ještě ti dost měsíčně zbyde. Pokud ovšem nelžeš, co?

jm
hodnocení

0x
Pokud v nrki, brki, solus nejste dlužník aktuální, můžou vám nebankovní společnosti půjčit/refinancovat. Zkuste ověřené. Člověk v tísni každý rok uděluje hodnocení těmto firmám, mrkněte se. Vyhněte se rozhodně firmám "pro..." A nic neplaťte předem! Jako za zpracování žádosti atd. Kdo chce peníze předem je lichvář nebo podvodník.
kofola150
hodnocení

jsem tam jako dlužník

jm
Historický dlužník je snad každý druhý, aktuálnímu dlužníkovi nepůjčí ani blázen. Vy byste půjčil někomu, o kom víte, že dluží a nesplácí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]