Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem důchodce a bydlím v bytě v 1. patře a naproti mého balkónu se nachází hřiště a za ním učiliště. Než začala tahle šaškárna s neexistujícím virem a učiliště ještě fungovalo, místní učni se každý den po škole scházeli a dělali neuvěřitelný hluk a znečištovali okolí odpadem. Většina z nich kouří a pije alkohol a troufám si říct že hulí i mariuhanu a kdovíco ještě, takže tam přibyl navíc smrad a střepy - prostě hrůza, několikrát jsem si stěžoval ale nic. Nejsem jedný kdo se bojí vyjít z domu v přítomnosti těchto výrustků, nejednou vyhrožovali a nejsem sám... a městská policie je úplně k ničemu!
Po zavření škol a nočního vycházení se to naštěstí utlumilo a já si usmyslel že budu mít pár měsíců zasloužený klid. Bohužel, nestalo se a o pár týdnů se jich tam schází snad ještě více než bylo! Jak jsem psal, dělají neuvěřitelný bordel a já snad nejsem povinný tohle trpět! Kde se mám prosím vás obrátit, a je tohle normální!? Kam to dneska spěje, z učnů se stal dobytek!
9x
Vy nevěříte že existuje vir, já nevěřím, že ti mladí lidé dělají takový "bordel", který tady popisujete. Asi jste jenom rozmrzelý a nebudete spokojený nikdy. Akorát se divím, že když jste si něco usmyslel, že to nedokážete dodržet. Já kdybych si usmyslela, že budu mít klid, tak se mnou nikdo nehne. ![]()
7x
Jak daleko od vašeho balkonu máte hřiště? 10 m nebo 500 m? Asi byste se zbláznil, kyby vám přímo pod okny jezdila tramvaj, při odjezdu ze zastávky pěkně zacinkala a to by jezdila 24 hodin denně. A on vás někdo nutí tam bydlet? Je to vaše rozhodnutí, když se vám nelíbí, tak se odstěhujte.
Nezastávám se mládeže, někdy se chovají jak dobytek ( a to je urážka dobytka), ale z váš číší nerudný, věčně ubrblaný dědek.
6x
Je to věc městské policie/ policie, taky i vedení učiliště.. Oznamuj (prokazatelně), zajisti důkazy a předávej je policii (natočit kdo rozbíjí falšky apod.)
Dřív chodil strážník a kdo dělal binec toho zmydlil pendrekem, dnes se to moc neřeší a z drobností se stává velký problém, S korektoností si s. do vlastního hnízda ![]()
6x
5x
Myslím, že asi každý z nás ví, jak se chová mládež v tomto věku. Moc tiší nebudou, ale tomu "neuvěřitelnému hluku", který by se nedal normálně vydržet, tedy také nevěřím. Jedině že byste bydlel v nějaké obzvlášť vyloučené lokalitě (v tom případě tam ale budou i závažnější problémy než jen nadmíru hlučná mládež). Neexistujícím virem jste mě opravdu dostal - půlka naší rodiny už ho měla a následků se ještě nezbavili.
4x
To nechápu a to se má nam to dívat, u nás je toi to samé, denně obsazují požární schodiště, řvou tam, hulí, chastají, j,e tam halada rozbitých falšek, plechovky.
a to je presne ten duvod proc je v teto zemi takovej bordel. odpadkama kolem domu pocinaje, na nejvyssich mistech konce. tohleto nabadani k lhostejnosti a starani se sam o sebe povede k rezignaci. a nakonec tu budou tlupy vyrostku chodit v noci po meste a terorizovat nahodny kolemjdouci (jak to zname treba z Londyna), a odpadky budou sahat do prvniho patra domu (jak to zname z Kosic)
az tak zly to snad nebude, neberte to zas tak vazne, ale nabadanim k tomu aby se kazdej staral o sebe tomu jdeme dost naproti.
4x
Já si myslím, že rad je na tři vagóny, ale účinná není ani jedna. Nikdo nebude dělat dozor 24 hod denné a vyhánět děcka z hřiště a z prostoru mezi domy. To opravdu ne. Tohle nikdo dělat ani nebude ani k tomu nedá příkaz a ani to nezaplatí. Jediná rada je, utíkat, odstěhovat se.
Mluvím z vlastních zkušeností, kdy v bytě pode mnou bydlela cikánská rodina. jediná možnost úniku byla -sluchátka na počítači a muzika. Večer sluchátka do postele a starý mobil naladěný na rádio. Jinak, marné volání. Já měla kliku, cygoši se odstěhovali.
1x
Největší chyba je, že jste na sebe upozornil jak vám to vadí, ted s tím nic neuděláte protože všichi budou vědět když vezmete věc do vlastních rukou, že jste to byl vy jak bylo přádku uděleno za dost učinění. Tak to společnost trestá a ten výrustek mladitstej se bude smát a bude na to hrdej víc než si dovedete představit.Řěšení vždy existuje jen údajný blabobyt odstrkává logické myšlení.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.