Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jak dlouho je možné být na sledování v nemocnici po záchvatu srdíčka. Přítelkyně ho měla zhruba před čtrnácti dny, normálně jsme si pslay a před deseti dny mi přestala psát a je i telefonicky nedostupná. Nevím co se děje. Možná ji jen došla baterka v telefonu a nemůže odpovídat. Ale už je to 10 dní, tak nevím, zda je možné být takto dloho jen na pozorování po záchvatu? Děkuji.
Děkuji za reakci. Bohužel nemám kontakt, na rodiče ani jsem se nedozvěděl nemocnici, v které se nachází. Byla to nenadálá situace a nezdělila mi tyto informace.
Myslíš si, že by nemohlo být sledování déle než 10 dnů, když nastanou komplikace?
Pokud jste si volali (psali) a nesdělila ti ani nemocnici, tak je to velice a velice podivné. O čem jste se bavili...
Dost hloupé nebo výmysl.
My se zatím pouze seznamujeme. Ona bydlí v hodně vzdáleném městě. Nemělo by veliký význam, mi zdělovat nemocnici o které jsem nikdy neslyšel.
Jak chceš pomoct, když sám máš málo informací a jsi vůči tomu dost pasivní?
Co o ní víš? Co víš o jejich rodičích? Co nemocnice v její blízkosti bydliště?
Teprve se seznamujete, takže jí vpodstatě neznáš, ale už se předem hroutíš?...
Teď už se asi nedá dělat nic, ale měl by jsi s ní více komunikovat, aby se ti tohle nestalo pro příště
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.