Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba RWE nebo Pošty

Od: zikjasa* odpovědí: 11 změna:

Hezké dny přeji

Na platebním dokladě SIPO za měsíc květen 2010 chybí položka-záloha-za plyn.Mám se na někoho obrátit o vysvětlení nebo posečkat co se bude dít?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

0x

Možná dostanete vyúčtování za delší období, v takovém měsíci se záloha neplatí.

zikjasa*
hodnocení

zajímavá odpověd a hlavně ten měsíc to je fakt?

My např. platíme zálohy na plyn čtvrtletně.

doplněno 07.05.10 16:14:

Mrkněte na předchozí doklady (jestli je zakládáte).

zikjasa*
hodnocení

mrkám mrkám a zírám duben,březen,únor, a furt se tam na mě směje záloha za plyn ve stejné částce...

Já jsem platila zálohu v březnu a budu zase červnu... ale my na plynu jenom vaříme, takže to asi není Váš případ.

repak*

V měsíci, kdy platím vyúčtování plynu nebo elektřiny neplatím zálohu. Platím v Praze.

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Chyba Pošty.Přijde Vám poštovní poukázka.Pošta se omlová a platba bude bez poštovného.

bacik*
hodnocení

0x

Mě taky v dnešním sipu chybí záloha na plyn a jsem z Vysočiny,

livingdead

Celá Jižní Morava nemá plyn v SIPU - chyba pošty. Česká pošta chybu uznala, dnes zasílala zákazníkům omluvné dopisy a bezplatné poukázky na platbu. Takže vyčkejte a nevolejte na info linku, nemá to smysl :)

zikjasa*
hodnocení

Včera na místí poště tolik lidí jsem tam po obědě ještě nikdy neviděl a hlavně jsme tam neviděli vedoucího,všichni chtěli vzorně a řádně platit inkaso.

zuzee*

Manželovi dnes došla SMS od RWE že chyba je u pošty. Tak aspon že tu cyhbu uznali...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]