Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poprosit o malou radu. Začla jsem si vztah s jedním mužem, který pracuje jako psycholog. Pořád mi říká, že o mě stoj, že chce jen mě.A vyptává se mě, jak to myslím s námi atd. Jenže já se mu bojím věřit, jelikož může na mě zkoušet ty psychologické praktiky tím pádem mě chce jen dostat do postele. On říká, že mu nejde o sex,že chce něco víc, přitom má někdy takové vsuvky, narážky...Jak poznám, že to myslí upřímně a vážně. Říká, že to vše myslí upřímně a že mu mám věřit. Ale me slova nestačí...Člověk toho navykádá, jen aby toho dotyčného dostal. Předěm děkuji za rady.
Vždycky, když mi někdo řekne: Věř mi, můžeš mi věřit atp. se ve mně něco šprajcne a je po důvěře. Když někdo tvrdí a potvrzuje a upevňuje sebe i druhého, že je důvěra na místě, jsou to podle mě prázdné řeči. Takové blablabla Doufám, že nejste jeho pacientkou, nebo on vašim, byť "jenom", konzultantem.
A víte co? Postrádám ve vašem vyprávění takové to aaaaach! Takže vás za srdíčko nevzal, chemie nezafungovala. Tak o čem je řeč!?
Néé nejsem jeho pacientka ani není můj konzultant. Poznali jsme se náhodně. Ještě mě za srdíčko nevzal, protože je to v počátcích,zatím se jen poznáváme a dávám si malý odstup, protože se nechci zase zklamat. Málo i komu důvěřuji, kor, když se to týká vztahu. Ale líbí se mi a je mi s nim celkem zatim fajn. Jen právě nevím, zda mě jen neoblbuje, já se pak do něj zamiluji a on mi pak srdíčko zlomí
Tak to je jiná Jestliže vás ještě nevzal za srdíčko, tak ať si počká, ať se snaží
Vždyť kdybyste teď podlehla, tak byste z toho milování ani nic neměla, celou dobu byste myslela na to, jestli jste udělala dobře nebo ne.
Muži rádi "loví", tak ať si to užije :D
Jděte za hlasem svého srdce. Psycholog je normální člověk, i on tedy vede normální život stejně jako vykonavatelé spousty dalších povolání. Já bych soužití s psychologem považoval, pokud by klapalo, za docela výhodné... Velmi málo lidí si povahu svého povolání nosí domů či se jej snaží nějak zneužívat... Nechte vztah vyvíjet, pokud vám vyhovuje. Čas je vaším spojencem. Vycouvat můžete kdykoliv...
Máte taky pravdu.. Po této stránce co se týká práce jsem si i říkala, že sám vím,jak se i má chovat a co má dělat, když sám radí druhým.Jen je to hezký chlap a jsem nedůvěřivý člověk, který nechce mít zlomené srdíčko, proto to zatim neberu tak, že bych to žrala a byla z toho naměkko, dokud se sama nepřesvědčím... Takže je tam malý odstup. Ale děkuji moc za radu. Vážím si všech rad
Princezno a kolik vám je let?(kolik jemu?) Záleží na tom, protože jinak poradím, jestli vám je 17náct, jemu 40cet, a jinak jestli vám je 30 a jemu 40
Jste už dospělá, nevím jestli je to váš lékař, je tady hodně možností. Využil pozici "záchranáře", vaší momentální slabosti a chce si užít. Možná to takhle udělal s mnoha jinými pacientkami. Zkuste zadat jeho jméno na lidé.cz, na facebook, kamkoliv, kde by se o něm mohly jiné ženy bavit. Pak uvidíte. Možná to ale s vámi myslí upřímně, padla jste mu do oka a zamiloval se.
Hlavní rozhodnutí je na vás. Pokud ho milujete i vy, pak vás může přemlouvat třeba rok, než ke styku dojde. Ono podle mého je úplně jedno, jestli zjistíte že se s vámi chtěl jenom vyspat za měsíc, nebo za dva měsíce. Jestli má trpělivost, vydrží čekat a slibovat. Je to sázka do loterie. Pomilujete se a uvidíte.
Pokud si ale nejste jistá, že ho vůbec milujete, ale cítíte k němu sympatie jenom protože jste jeho pacientka a on vám pomohl, (jakási forma vděku) pak pryč od něj.
Nejsem jeho pacientka. Poznali jsme se náhodně.A zamilovaná ještě nejsem, protože se poznáváme a dávám si odstup,jelikož nechci aby mi pak zlomil srdce. Po dřívějším vztahu se ani neumím rychle zamilovat. Tzn.že jen je tam to slovo "rád" a že chci být s tím člověkem a že mi chybí, ale že když to nevýjde, on z ničeho nic se odmlčí, nebudem se vídat, tak me to zamrzí,ale nebude mě to bolet,nebudu brečet atd.. Jsem totiž zrovna ten typ holky,co po ni hodně kluků jede. Jen ještě i chci říct, že nejsem totiž zvyklá aby mi někdo říkal či psal po teprv třetím setkání, že mu chybím, že mě má rád atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.