Dobrý večer, mám dotaz a nevím jestli to vkládám do správného tématu,ale pojdme k veci. Rodice jsou spolu uz strasne dlouho, pres 20let, asi i dele, ale nejsou manželé a posledni pul rok to zacalo byt mezi nema fakt kriticke, mama chce aby se tata odstehoval a je mi to hrozne lito, je mi z toho fakt na zhrouceni, tata penize dava a dost, mamu nebije ani nic, ale asi to bude tim ze chodival hrozne casto na pivo a chodil obcas celkem opili. Chci se zeptat, kdyz nejsou manzele, muze mama vystehovat tatu kdyz spolu zijou tak dlouho a byt je napsany na mamu?
@nikdodulezity - muze mama vystehovat tatu kdyz spolu zijou tak dlouho a byt je napsany na mamu? Může, ale není to zas tak jednoduché. Pokud otec neodejde dobrovolně, pak jedině žaloba na vyklizení nemovitosti, což není záležitost na pár dnů.
Ano, může, ale zkuste si promluvit s otcem o jeho lásce k alkoholu a vysvětlit mu to, když jsou spolu 20 let, je to spousta času, zahodit ho takhle mi přijde škoda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.