Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatny vztah rodicu

Od: nikdodulezity odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, mám dotaz a nevím jestli to vkládám do správného tématu,ale pojdme k veci. Rodice jsou spolu uz strasne dlouho, pres 20let, asi i dele, ale nejsou manželé a posledni pul rok to zacalo byt mezi nema fakt kriticke, mama chce aby se tata odstehoval a je mi to hrozne lito, je mi z toho fakt na zhrouceni, tata penize dava a dost, mamu nebije ani nic, ale asi to bude tim ze chodival hrozne casto na pivo a chodil obcas celkem opili. Chci se zeptat, kdyz nejsou manzele, muze mama vystehovat tatu kdyz spolu zijou tak dlouho a byt je napsany na mamu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

5x
Ano může ..matka je jediný vlastník bytu

hodnocení

2x

@nikdodulezity - muze mama vystehovat tatu kdyz spolu zijou tak dlouho a byt je napsany na mamu?
Může, ale není to zas tak jednoduché. Pokud otec neodejde dobrovolně, pak jedině žaloba na vyklizení nemovitosti, což není záležitost na pár dnů.

anonymni*
hodnocení

0x
Ano, může, ale zkuste si promluvit s otcem o jeho lásce k alkoholu a vysvětlit mu to, když jsou spolu 20 let, je to spousta času, zahodit ho takhle mi přijde škoda...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]