Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sms od pošty

Od: otaznik* odpovědí: 7 změna:
Objednal jsem si balík přes poštu a přišla mi sms s kódem na vyzvednutí omylem jsem jí smazal ale kód potřebuju můžu ho nějak získat?
Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ziskal
hodnocení

3x

Zavolejte na poštu, to by přece neměl být problém, aby poslala SMS nebo mail s kodem znovu. Když to nepůjde, zeptejte se co nyní dělat, když nemáte OP.

hodnocení

0x

Kód nepotřebujete, na poště se prokážete občankou či jiným průkazem totožnosti a balík vydají, případně můžete někoho zmocnit. Kód je jenom pro to, že vám to vydají bez občanky.

Možná když zajdete na poštu, že vám jej nechají poslat znovu, nevím. Pokud tam máte avizaci i na e-mail, přijde i do mailu.

otaznik*
hodnocení

Občanku nemám
Máte cestovní pas? Vám ještě asi nebylo 15 let, když nemáte občanku. Pas by stačil namísto občanky. Možná i řidičák, ale ten nebudete mít také.

hodnocení

0x

Stačí i jméno a příjmení.

id

Na jméno a příjmení balík nevydají. Když to tak funguje u nás, předpokládám, že to bude stejné v celé republice

hodnocení

0x
Pokud máte zákaznickou kartu České pošty a nahlásite mail, tak kód chodí na mobil jako SMS a zároveň také na email.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]