Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láká mě mít milence

Od: erna odpovědí: 23 změna:
Ahojte. mám 2 roky fajn přítele, vše nám klape, plánujeme společnou budoucnost, ale hrozně mě láká mít ,,milence" . Narazila sem na jednoho, je to vzájemné, chtěla bych se s ním víc zpřátelit a mít takového kamaráda a občas s výhodama. Někdy zajít jen na kafe, pokecat a občas třeba na ten sex. Ale svého přítele miluji a nechci o něj přijít. Jsem hrozná a hrozně mě to trápí, cítím se provinile a nevím jak se toho zbavit ale hrozně mě tato představa láká. Vím že tím ublížím sama sobě i přítelovi ale nevím jak se toho zbavit. Nejhorší je že jsem dospělá a vím co od života. Normálně funguji já i s přítelem a to i v sexu. Nevím co mě to popadlo. Jak se zbavit myšlenek na toto hnusné zahýbání?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

17x

Dobrý den, řekl bych, že Vás dole svrbí . Škoda, protože si zřejmě rozbijete funkční vztah. Podrbejte se a používejte rozum. Zdravím!

hodnocení

12x

Tohle učebnicový příklad známého přísloví o tom, jak někoho "pálí dobré bydlo". Píšete, že jste dospělá a že víte, co od života chcete. Tak se možná trochu víc nad tím svým nutkáním zamyslete. Není to ani tak hnusné, jako hloupé. Svého přítele asi tak moc nemilujete, když máte chutě se spřátelit s jiným mužem kvůli sexu a jiným výhodám. Co myslíte těmi výhodami, to teda nevím a nic mne nenapadá. *co*

kacer
hodnocení

6x

Vy ani nevíte, co máte a přitom myslíte na svoje divné zpestření života. Této myšlenky se asi nezbavíte. Máte to v krvi podvádět, jinak by vás to nenepadlo. Když už je myšlenka, k činu není daleko. Váš přítel je za troubu, protože vám důvěřuje. Každý takový jako je váš přítel, bude mít smůlu, když vás potká a vy mu nabídnete trvalý vztah. To bude další trouba.

lidus*
hodnocení

6x

Na co čekáte? Až jednou ve stáří zalitujete toho, že jste to neudělala? Moralisti prominou, vím o čem mluvím.

Jak je stará nepíše, ale třeba ve 35 už by měla mít rozum a neměla by se chovat jako děv*a. A to nejsem moralista :).

Měla by se rázně rozhodnout a případně rozejít.

hodnocení

5x

Miluješ k vůli zajištění a prachům, ale sex hledáš jinde?

Už tě nebaví?

Ublížíš hlavně jemu.

Sobě těžko. Takovým přístupem ti z ublížení pomůže další v pořadí :)

Málo informací od přítele. Třeba půjde na tu trojku, jak tu navrhuje jenyk. A nebo ti sbalí kufry a vyhodí tě šlapat.

hodnocení

3x

Zdravím. Pokud přítele milujete, vše je v pořádku, vztah klape, tak proč Vás láká mít v životě chlapy dva? V čem vidíte tu výhodu? Myslíte si, že by se o Vás přítel chtěl dělit s jiným? Raději zlepšujte vztah s přítelem, abyste se nestala třeba jen kamarádkou s výhodami Vy pro něj..

hodnocení

3x
Řeknu ti jen jedno.. Všechno jednou praskne. A praskne to i na takové, co si myslí jak dokonale se nekryjí.
A i kdybys měla jistotu, že ti ten současný partner dokáže odpustit až se to provalí. Tak ta ztráta důvěry je nenahraditelná a bude se ti to vracet věčně v každé hádce když dojdou argumenty.

karel556*
hodnocení

2x
Píšete že: "Ale svého přítele miluji", tak buď kecáte, nebo ho nemilujete, protože jinak by vás milenec nenapadl.

hodnocení

2x

@erna - mám 2 roky fajn přítele, vše nám klape, plánujeme společnou budoucnost, ale hrozně mě láká mít ,,milence"
A počkejte, jak vás to bude lákat za dvacet let, až bude přítel okoukaný a všechno tak úplně klapat nebude *smich2*

hodnocení

1x
Tak příteli navrhni trojku. Třeba se chytne a milenec bude pravidelně docházet.
s
Přítel by spíš možná bral, kdyby do trojky přivedla milenku (•‿•)

joudic*
hodnocení

1x
tak si to zkuste no, jen nesmite byt neopatrna kravka a milenec nesmi byt osel, co chce vic nez vy ;)

hodnocení

1x

Jste prostě nevybouřená a to není dobré. Každý člověk by si měl v mládí najít postupně více partnerů a vyzkoušet v sexu kde co, aby poznal co opravdu hledat a nelákalo ho to. Pak zjistí, že jsou i jiné hodnoty a usadí se. Vy jste asi tuto fázi vynechala.

senior
hodnocení

0x

Upozorňuji, každej chlap to holce udělá stejně.

Pokud dosahuješ s přítelem orgasmus, tak s tím milencem to bude nemlich to samé.

Chvilku Tě bude vzrušovat to tajemství, nebezpečí, ale p-s-r-š si to oboje. Nelze sedět na dvou židlích.

Jestli jsi nevybouřená, tak do toho běž hned teď, protože až se vdáš a budeš mít děti, tak rozbouráš rodinu a ty si to děti nezaslouží. Takže moje rada, běž do toho, kdy jindy.

Pokud se s oběma rozejdeš /nebo Ti dají kopačky a to ten stálej by Ti měl dát určitě/, tak máš alespoň zkušenost a budeš hledat novýho kluka.

Tak určitě neplatí že každej chlap to holce udělá stejně ! A že když dosáhne orgasmus s přítelem tak ho musí ho dosáhnout i s milencem a naopak.Nevím jak jste na to přišla...

Právě proto že se všema to není uplně stejný(bavíme se pouze o sexu) tak je na světě tolik nevěr,mileneckých vztahů,rozvodů atd.

senior

Když bude chlap nemehlo, tak nemusí dívku dovést k vyvrcholení.

Ale orgasmus jako takový, je stejný /někdy slabší, někdy silnější, jak s jedním, tak i s druhým.

Jasně, že ta omáčka okolo bude o něco lepší, bude to nové, 2 letý přítel je už okoukaný.

Prožitek - extáze bude stejný, po technické stránce se jedná pouze o děložní stahy.

liska5

Seniore, naopak! Jestli se v něčem chlapi liší, tak v posteli.

To máš stejný, jak s jídlem. Jícen sice zafunguje pokaždé stejně, ale něco si blaženě vychutnáš, něco jen zhltneš.

hodnocení

0x

Co oči nevidí, to srdce nebolí..ale Vám to moc nedoporučuji, ještě jste ani nezahnula a už máte výčitky, u Vás to neklapne.

hodnocení

0x
Pokud tě to láká tak si ho pořiď
před tim zvaž všechna pro a proti a zda to dokážeš dostatečně utajit

hodnocení

0x

Když to uděláš, třeba zkazíš život sobě, příteli i milenci, když to neuděláš, může se stát, že budeš jednou litovat, s přítelem to nakonec nemusí vyjít a budeš moct mít milenců , kolik budeš chtít.Záleží na tom, jakou máš povahu, jestli si moc věci nebereš nebo tě trápí špatné svědomí, když něco pokazíš. Taky záleží trochu na tom,kolik jsi toho prožila, pokud málo, tak se nedivím, že se ptáš.

jenda2*
hodnocení

0x

Tak ho mějte a nevytrubujte to do světa. Jestli vám ho máme závidět, tak ne. Nebo zkuste žít ve třech a máte vše v jednom.

makk
hodnocení

0x

Mít milence je tajemství, vzrušení... prostě vše krásné, ale taky riziko. Navíc na to musíte mít náturu, aby vás netrápilo černé svědomí. Vy se rizika bojíte a černé svědomí máte, takže by vám to asi víc vzalo než dalo. Nestačilo by vám to pojmout jako hru? Jsou ženy, co si hrají s manželem na znásilnění, tak proč ne na milence. "Tajně" si objednejte pokoj v penzionu, doma se o tom nebavte, pak se do toho penzionu každý jiným způsobem dopravte, setkejte se až tam a chovejte se, jako milenci. Nebo si vymyslete jiný scénář. Není to ono, ale zas je to bez rizika a bez černého svědomí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]