Nejste přihlášen/a.
Ano, je to asi dotaz na lékaře, ale na kontrolu jdu až před Vánoci. Na netu jsem toho moc nenašla, tak mě zajímá, jestli někdo nemá podobnou zkušenost. Moc děkuji
2x
Možné nežádoucí účinky:
pocit radostné nálady, zmatenost, dezorientace, snížení zájmu o sex, podrážděnost pfizer.cz/...
Zkuste telefonicky konzultovat s lékařem
0x
Najde se ale hodně lidí, kteří pregabalin nechtějí užívat. Na anglickém webu je o pregabalin napsáno opravdu hodně. Včetně návykovosti a horšímu vysazování při vyšších dávkách.
Vysadila jsem sama. Pregabalin mi neseděl.
Vždy by měl být prospěch z léku větší než případné nežádoucí účinky.
Gabapentin má podobné působení. Často se zaměňují. Ani jedno bych nebrala. Ale záleží na jak vážné potíže, zda bez pregabalin vydržite...tyto léky mají všechny podobné působení.
doplněno 20.11.20 10:26: Také se dává na chronické bolesti, neuropatií apod.
Cokoli má bolest tlumí. Pregabalin (Lyricu) bere náš prezident Zeman. Byla uvedena v lécích v jeho lékařské zprávě, kterou zveřejnil. Nevypadá čiperně z těch léků. Odhaduji, že pregabalin užívá na neuropaticke bolesti dolních končetin kvůli cukrovce.
Máte hodně pravdy, ale jde asi o dispozice jedinců, Lyricu beru třetím rokem kvůli diabetu a neuropatii, lékař mi zvyšuje dávky, čiperná ale jsem a žádné nežádoucí vedlejší účinky necítím, ač u jiných léků vyžeru vždy skoro všechny protivné účinky, které jsou popsané v letáčcích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.