Dobrý den, poradíte mi nějaký figl, který by pomohl na smradlavé boty? Boty peru ale radši bych. Boty jsem nedávno pral v pračce ale radši bych do nich třeba něco nasypal... A jestli mi můžete poradit něco běžně dostupneho abych nemusel shánět něco o cem ani nevím že existuje.. Díky předem
Dobrý den,zkuste boty vysypat dětským pudrem na prdelky, taky si s ním potřete nohy,jestli se vám potí. Další varianta je obyčejná jedlá soda,nasypat na noc do bot a ráno vyklepat. Existují samozřejmě i různé spreje,ale toto je nejdostupnější řešení. JISKRA
Kupte si v lékárně za nějakých 80kč sprej Demycan forte. Je určený na desinfekci obuvi, má protiplísňový účinek. Nebo jsou jiné dezinfekční spreje do obuvi, třeba s obsahem stříbra, používají je třeba půjčovny lyžařského vybavení na vystříkání lyžáků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.