Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mu mám koupit

Od: kojan odpovědí: 14 změna:
Zdravím mám takovou otázku, chci něco koupit svému klukovy protože jsme spolu 2 měsíce. On mi 1 měsíc koupil kytku jenže já mu nedala nic a tak mi je to teď blbý mu zase nic nedát. Myslíte že je blbý mu koupit čokoládu?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Jseš s ním 2 měsíce.

Já jsem se svým dědou 45 let. Včera jsem mu koupila v Globusu 2 plátky játrové paštiky. Liboval si.

Protože jsi s ním ještě velice krátce, nerozmazluj ho. Stačí mu klidně junior nebo ošizený gothaj. V akci za 8,90. :-D Teprve, až ho budeš mít jistého na lopatkách, kup mu občas pro radost paprikáš nebo poličan. Nebo herkules.

Po 2 měsících se ještě nemusíš moc snažit. Já po těch 45 letech ano. Ty bys snadno sehnala jiného, já už ne. Proto musím vybírat kvalitnější věci. Jaga.*smich*

Je to tak, co si budeme zastírat.

Za pár dní 42 let, co já jí koupím?

Asi 5 kg špekáčků, aby mi udělala utopence. To bude radost pro oba.

Milane, to vůbec není špatný nápad. Vy koupíte, ona naloží a radost bude pak na obou stranách.

Já naložila manželovi k svátku do sklenice camembert. Chodí ujídat doteď. Podobné chuťovky mají chlapi rádi, tak proč jim nevyhovět? Nedá to takřka žádnou práci. A odměnou je radost partnera. Jaga.

lidus*
20.11.20 09:24

Jaguš*hej*.

No nevím. Salám si koupím klidně sám i bez baby *co*.

To musí být veliká láska, když mu koupí uzeninu.

Ale kdyby mi uvařila, tak to je jiná :)

Gumídku, i to je. Zavinuji španělské ptáky, chystám roštěnky, obaluji řízky, nakládám svíčkovou. Včera jsme koupili a přivezli 40 kg kance. Láska prochází žaludkem, dneska ve svém věku už vím, že je to pravda. Jaga.

Takže za mě žádné konzervy či polotovary.

Potom Jago souhlas :). Nic kupovaného, co by zvládnul sám, ale výtvor milované ženy co projde žaludkem je největší slast :)

senior
hodnocení

3x

Lepší dvě pralinky. Buďto kusovky, nebo z krabičky. Do malého celofánového sáčku s mašličkou.

Nebo Kinder Bueno apod.

kkk*
hodnocení

2x

K ženě kytka patří. On má radost, že ti jí může dát. Pro něj je nejhezčí dárek, když ví, že ho miluješ a že je ti s ním dobře.

liska5
hodnocení

2x

Klukovi?

Třeba reflexní pásku, aby ti ho nepřejelo auto nebo želatinové medvídky. Z čokoládek ty balené pralinky, co jsou po 4 kouscích.

hodnocení

1x

Bude lepší pusa než čokoláda.

Později poznáš co má rád a jaké má zájmy.

hodnocení

0x
Masážní olej
20.11.20 16:38

co? *smich2*

hodnocení

0x

Po 2 měsících snad už musíš znát jeho zájmy a záliby, ne? Co my víme, co se mu líbí.
Ale je fakt, že vybrat dárek pro holku je jednodušší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]