Nejste přihlášen/a.
Jseš s ním 2 měsíce.
Já jsem se svým dědou 45 let. Včera jsem mu koupila v Globusu 2 plátky játrové paštiky. Liboval si.
Protože jsi s ním ještě velice krátce, nerozmazluj ho. Stačí mu klidně junior nebo ošizený gothaj. V akci za 8,90.
Teprve, až ho budeš mít jistého na lopatkách, kup mu občas pro radost paprikáš nebo poličan. Nebo herkules.
Po 2 měsících se ještě nemusíš moc snažit. Já po těch 45 letech ano. Ty bys snadno sehnala jiného, já už ne. Proto musím vybírat kvalitnější věci. Jaga.![]()
Je to tak, co si budeme zastírat.
Za pár dní 42 let, co já jí koupím?
Asi 5 kg špekáčků, aby mi udělala utopence. To bude radost pro oba.
Milane, to vůbec není špatný nápad. Vy koupíte, ona naloží a radost bude pak na obou stranách.
Já naložila manželovi k svátku do sklenice camembert. Chodí ujídat doteď. Podobné chuťovky mají chlapi rádi, tak proč jim nevyhovět? Nedá to takřka žádnou práci. A odměnou je radost partnera. Jaga.
No nevím. Salám si koupím klidně sám i bez baby
.
To musí být veliká láska, když mu koupí uzeninu.
Ale kdyby mi uvařila, tak to je jiná ![]()
Gumídku, i to je. Zavinuji španělské ptáky, chystám roštěnky, obaluji řízky, nakládám svíčkovou. Včera jsme koupili a přivezli 40 kg kance. Láska prochází žaludkem, dneska ve svém věku už vím, že je to pravda. Jaga.
Takže za mě žádné konzervy či polotovary.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.