Nejste přihlášen/a.
Jseš s ním 2 měsíce.
Já jsem se svým dědou 45 let. Včera jsem mu koupila v Globusu 2 plátky játrové paštiky. Liboval si.
Protože jsi s ním ještě velice krátce, nerozmazluj ho. Stačí mu klidně junior nebo ošizený gothaj. V akci za 8,90. Teprve, až ho budeš mít jistého na lopatkách, kup mu občas pro radost paprikáš nebo poličan. Nebo herkules.
Po 2 měsících se ještě nemusíš moc snažit. Já po těch 45 letech ano. Ty bys snadno sehnala jiného, já už ne. Proto musím vybírat kvalitnější věci. Jaga.
Je to tak, co si budeme zastírat.
Za pár dní 42 let, co já jí koupím?
Asi 5 kg špekáčků, aby mi udělala utopence. To bude radost pro oba.
Milane, to vůbec není špatný nápad. Vy koupíte, ona naloží a radost bude pak na obou stranách.
Já naložila manželovi k svátku do sklenice camembert. Chodí ujídat doteď. Podobné chuťovky mají chlapi rádi, tak proč jim nevyhovět? Nedá to takřka žádnou práci. A odměnou je radost partnera. Jaga.
No nevím. Salám si koupím klidně sám i bez baby .
To musí být veliká láska, když mu koupí uzeninu.
Ale kdyby mi uvařila, tak to je jiná
Gumídku, i to je. Zavinuji španělské ptáky, chystám roštěnky, obaluji řízky, nakládám svíčkovou. Včera jsme koupili a přivezli 40 kg kance. Láska prochází žaludkem, dneska ve svém věku už vím, že je to pravda. Jaga.
Takže za mě žádné konzervy či polotovary.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.