Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,nedávno jsem prodělal covid-19 do té doby jsem velice dobře usínal bez problémů spánek celou noc nerušeně i přes den při světle.Teď po zkončení covidu kdy jsem měl ,horečky 38-39c ,dušnost,ztrátu čichu jsem se zdá v pořádku ale bohužel nemůžu dobřé spát v noci se pořád převaluji usnout je taky velice špatné budu muset asi navštívit možná doktora i když léky na spání nechci a chci se zeptat když mě v práci budou nutit jít na noční asi jim stačit nebude jenom říct že nemůžu spát budu potřebovat nějaký dokument od lékaře?.
Děkuji
7x
Dobrý den, nechci žertovat, ale osoba, která nemůže v noci spát, je ideální pracovník na noční směnu. Jinak s lékařem to můžete konzultovat jen telefonicky. Zdravím!
3x
Múže se ale taky stát že místo úlev vás zaměstnavatel nahradí někým kdo bude schopen tu noční absolvovat a vás propustí
1x
Píšete, že nemůžete v noci spát, ale jinak jsou už potíže spojené s covidem v pořádku? Tak neměl by být spíš problém s ranní směnou, na kterou byste přišel nevyspalý a neodpočinutý?
Můžete se zkusit zeptat telefonicky lékaře, ale pochybuji, že to nějak zohlední...
Po nemoci máte rozhozený režim dne, vše by se mělo srovnat, až budete zas pracovat na směny a naskočíte do zaběhnutého pracovního tempa.
Tohle se může zaměstnavateli zdát jako výmluva a nechuť jít na noční. Měl byste to zkusit a nestahovat kalhoty, když brod je ještě daleko..
0x
Sám nejlépe víte jak se cítíte a jestli noční zvládnete.
Doma to je horší, v práci musím chodit, tak to nějak rozchodím, ale doma jsem marný. Ráno odvezu děti, pak na gauč, kafe a padá to na mě.
Chce to čas, upravit stravu, přidat zeleninu, vitamíny a ono to půjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.