Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přírodní nakopávač

Od: m123® odpovědí: 7 změna:

Posledních pár měsíců jsem neustále unavená. Někdy je mi až na zvracení. U dr. jsem byla a zdravotně jsem v pořádku. Nejhorší je to, když jdu z odpolední. Pracuju v obchoďáku na hlavní pokladně a informacích, takže jsem neustále kontaktu s lidmi a mám pocit, že ze mě vše vysávají. Kafe mi nepomáhá,to klidně vypiju a mohu jít spát. Energetický nápoje mi nechutnají, jednou jsem to zkusila a ne že to bylo fuj, ale mlátilo mi z toho srdce o závod. Máte někdo tip čím se nakopnout? Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Podle mě máte rozhozenou psychiku, žádný oblbovák Vám nepomůže, nebo jen krátkodobě. Tělo si samo řekne. měla byste vysadit.

Pokud to jde, vzít si dovolenou, nebo jít marodit, odpočívat, spát a relaxovat, mít dostatek pohybu na čerstvém vzduchu, vyvětrat hlavu a přijít na jiné myšlenky, jinak může být hůř.

Kdysi jsem to zažila, byla jsem totálně přetažená, jela jsem jak o závod a neposlouchala, co mi tělo říká a skončila ve špitále..

hodnocení

V práci si teď volno vzít nemohu. Je nás málo, miliony zákazníků. Snažím se mimo práci nechodit vůbec mezi lidi. Vypínám i telefon, tak doufám, že se to zlepší.

hodnocení

1x
Únavový syndrom z Vašeho zaměstnání anebo syndrom vyhoření?
Tipovala bych na druhou možnost. Nemůžete změnit práci?
Štítnou žlázu máte též zkontrolované hormony?
V energetacich je obrovské množství kofeinu a cukru, proto buší srdce.
Na kratším pozor, funguje jako droga.
doplněno 19.11.20 08:18: *kratom
doplněno 19.11.20 08:47: Ano, od psychiky. Časem se z toho mohou rozvinout deprese a jiné potíže.

topgun
hodnocení

0x
Guarana a pokud by to mělo mít obří sílu, tak asi něco jako koka/ kratom :)
hodnocení

Z gurany je mi blbě od žaludku a to druhý raději zkoušet nebudu. Dnes mi v lékárně doporučili Vitango, tak zkusím to.

liska5
hodnocení

0x

Na vycucanou energii je dobré brát taky hořčík. Existuje formule pro manažery: Mg+B6.

Jinak únavu způsobuje často nedostatek tekutin. Ráno po probuzení vypít sklenici lehce ohřáté vody a pak vodu mezi jídly.

hodnocení

Magne B6 beru dlouhodobě kvůli křečím v nohách. Bohužel větší dávky mi způsobují pro změnu střevní problémy :( .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]