Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Břeclav - Parkování u nádraží

Od: parkovani odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

příští pondělí mě čeká cesta Břeclav - Praha - Břeclav (ráno do Prahy, večer zpět), pojedu vlakem v pět hodin ráno a chtěl jsem se zeptat, ještě nikdy jsem v Břeclavi na nádraží nebyl, jak tam vypadá situace s parkováním? Na internetu jsem našel nějaké zprávy o tom, že parkoviště má být zrušeno a má tam zůstat pouze režim "Kiss and Ride", je to tak, nebo se tam dá parkovat celý den (jestli je parkoviště placené nebo ne pro mě nehraje roli), pokud je možné celodenní parkování, tak další důležitý dotaz je, jak to bývá s jeho obsazeností, bude tam před pátou ráno místo?

Předem děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Parkoviste u nadrazi je mozno i celodenni parkovani, ale za poplatek, obcas byva plno. Parkoviste na starem BUS nadrazi, za poplatek, ale volne bude urcite. Viz mapa breclav.maps.arcgis.com/...

hodnocení

1x
Když jsem jel do Prahy, parkoval jsem na Slovácké. V osm ráno tam nebyla ani noha. Stálo to tuším 20 nebo 30kc 24hod. Přímo před nádražím bývá většinou plno.
Břeclav - Parkování u nádraží

liska5
hodnocení

0x

Nebudu přesná, jen zkušenost. Když mne tam příbuzní vyzvedávají, jen projedou, zastaví, naloží mne a spěchají, že se tam nemá stát. Vzdálenější část té plochy je audobusové stanoviště a u východu z nádraží zase stávají taxíky. Není tam moc místa. Sháněla bych parkplatz někde mimo, stranou.

liska5

..autobusové..

.Jinak jsem si našla při zadání nádraží Břeclav vpravo od vstupu zpoplatněné parkoviště 8-18, 10kč na 2 hod. Ráno by mohlo být místo. .

liska5

Jestli je tam čerstvá změna, tak si zítra zavolejte na dopravku.

hodnocení

0x

Přesně jak píše štír,na slovácké (bývalí autobusák) 20Kč na celý den.Na vlakáč cca 300metrů.Přímo před vlakovým 30Kč na den ale asi bude plno.Vedle (u pošty) je to omezeno na max 2hod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]