Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ploché nohy

Od: iv® odpovědí: 8 změna:
Zdravím Vás rádci, potřebuju poradit, mám bohužel ploché nohy, mám propadlou jak příčnou tak podélnou klenbu, potvrzeno lékařem. Nosím ortopedické vložky, vše ok. Bohužel, dnes jsem je neměla, čekal mě pochod 15km, bolest po, šílená, sotva jsem došla k autu, zmáčknutí pedálu děs, normálně jsem se rozbrečela a to jsem celkem silná ženská, ale teď k dotazu, jak si rychle pomoci od bolesti, opravdu strašná, vložky už nedam z bot, ale máte zkušenosti s něčím co ihned zabere ať mužů zítra aspoň dojít do práce?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Iv a máte doma hlávkové zelí? Jestli ano, tak si uloupněte nějaké ty čerstvé listy, poklepejte paličkou na maso ty tvrdé košťály, aby to změklo a zabalte si do toho zelí nohy a na to ponožku. Ráno by se Vám mělo alespoň částečně ulevit a možná, že bolest přejde úplně. Já tím zelím řeším skoro všechny bolesti. Dokonce mi ten zábal pomohl i na začínající zánět křečové žíly. Pomáhá i na "tenisový loket". Zkuste to. Za to nic nedáte.

iv®
hodnocení

Tohle jsem praktikovala na zánět prsou v období kojení, nemám momentálně zelí ale mužů zítra koupit a zkusit, děkuji. Víte nikdy bych nevěřila že propadlé klenby dokážou tahle trápit...

kepler*
hodnocení

2x

Být vámi, tak bych do práci radši nešel a nechal se odvézt k ortopedovi. Na bolest by sice mohl zabrat takový Tramal, což je opioid (látka svými účinky podobná opiu - středně silné analgetikum, ale není to opium), ale to není řešení. Asi vám doporučí nohy nezatěžovat.

Tramal asi doma mít nebudete, je na lékařský předpis.

iv®
hodnocení

Mám Dorsiflex, a Aulin, potřebuju fungovat. Bolí to jak čert, ortoped mi od bolestí nepomůže

Přesně tak k othopedovi pojede zbytečně co s Váma udělá? Nic...Vzal bych prášek na bolest nic už nedělal a natáhnul se.Ráno uvidíte. Myslím že bolest odejde postupně.

kepler*

Dělejte, jak myslíte. Dovedu si představit, co udělá 15 km s nepodpíranou nožní klenbou. Možná vám znova povolila. Nemá smysl potlačovat následky, ale jít po příčině ano.

hodnocení

1x

Zdravím. Zkuste si vzít ten Aulin a nohy pořádně namasírovat Francovkou.

iv®
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]