Nejste přihlášen/a.
Koukám na reklamy Dormeo a zamýšlím se...Mám pružinovou,asi středně tvrdou/měkkou matraci, dosud jsem ji preferoval před "molitanem" apod. Ale léta plynou, tolerance klesá. Ležím na boku a rozhodně cítím, jak se mi rameno tlačí na hrudní koš. Po probuzení se zdánlivě oklepu, ale zaznamenávám jakousi bolest, nerozcvičenost či jak to nazvat, v oblasti žeber pod pažními jamkami. Spojuju si to právě s nepoddajností matrace v oblasti ramen a jejich sevření směrem k hrudníku. Budu zkoušet nádechy do hrudníku s cílem navracet ramena dozadu. Spojil jsem si to správně? Mám si koupit matraci s více zonami, měkkou hlavně pod rameny?
Bála bych se Dormea.
Reklama v televizi stojí velmi mnoho peněz a to se promítá v ceně produktů.
Podívejte se na recenze, hodnocení zákazníků.
Zápach z potahu, brzké proležení, štiplavý pocit při ležení.
Zjistěte si výrobu, odkud matrace a materiál je, pokud z Číny, tak nebrat.
Je lákavé, že do 14 dnů můžete vrátit, ale vracet matraci značí práci navíc i výdaje. Matraci je nejlépe vyzkoušet. Několik druhů. Pokud nejsou otevřená studia, tak prostě počkat.
Zvolila bych českého výrobce.
Je jich mnoho.
Podívejte se třeba na Dřevočal.
Ano, v oblasti ramen má být měkká.
To nebylo konkrétně o Dormeu. Mám matraci od MPO. Na jedné straně tvrdší vlákna asi z kokosu, druhá strana měkčí. Pružinová. Podklad mám rovný, tvrdý. Takže jsem si nařezal hranolky cca 2,5 x 3,5 cm, abych měl dvě volitelné výšky. Prvním jsem podložil tvrdší stranu matrace hned na začátku. Druhý hranolek jsem dal dále, než jsou ramena. Zbytek jsem rozložil rovnoměrně. V místě ramen se nyní matrace mezi dvěma hranolky prohýbá na pevnou podložku. Zatím se to zdá velmi pozitivní! Kdyby to někomu pomohlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.