Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pritelkyne nedosahne orgasmu

Od: ihor odpovědí: 7 změna:
Zdravim, jsem se svou pritelkyni uz dva roky. Pred ni jsem dokazal vzdy zenu uspokojit, nynejsi partnerku se mi to za dva roky nepodarilo ani jednou.
Jsem z toho celkem smutny, protoze vzdycky sex konci tim, ze vyvrcholim ja a tim to konci. Ji se samozrejme sex libi, vsechno proziva, ale toho konce nedosahne.
Ze zacatku mi rikala, ze za to nemuzu ja, ze je to v ni, ze mela orgasmus za zivot jednou jedinkrat a ani to ne. Nikdy ji zadny partner neuspokojil, ani ona sama sebe. Masturbace ji nic nerika. Proste nikdy nemela orgasmus. Pry to ma po sve matce, ktera ho zazila v zivote parkat. Ja si ale rikam, ze tohle neni mozne, ze to musi byt ve me.
Kdyz s kolegou se bavime o svych pritelkynich a vypravi neco o sexu, vzdycky to konci tim, jak se ona “udelala” a ja vzdycky koukam a vlastne vubec nevim, co to u me pritelkyne znamena. Nikdy jsem to nezazil. Mrzi me to. Castokrat spolu ani nespike, protoze ji to netahne, kdyz z toho prakticky nic nema.
Jak tomu dopomoct, je chyba ve me?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Ne, některé to tak mají

hodnocení

2x

Některé dosáhnou až v pozdnějším věku, některé nikdy.

senior
hodnocení

0x

Přítelkyně je 1) frigidní

anebo 2) nemiluje /není na to od přírody nastavená, nemůže za to/, v jejím mozku nanastartoval chemický vzorec lásky, nepotřebuje se Vás dotýkat, není vzrušená. Toto je nejsilnější v prvních dvou letech zamilovanosti. Ale možná někdy potká toho pravého a v první vteřině bude vědět, že to je ona životní láska.

Já bych tipla, že se to ve Vašem vztahu nikdy nespraví.

Je vám sice spolu dobře, ale chybí chemie - oxytocin, která ženu vzruší a dovede k orgasmu /č.3/.

g.cz/...

Víte, co mi je divné, že jste to nezačali řešit již dříve, tohle totiž není ve vztahu normální, aby žena nedošla k vyvrcholení.

Snažila se ona vůbec pro to něco udělat? Probírala to na gynekologii, byla u sexuologů? Brala kotvičník a jiné podpůrné přípravky?

A zvláště je mi divné, že už jste měl nějaké zkušenosti před tímto neuspokojivým vztahem.

Ovšem, pokud Vám to nebude vadit, tak proti gustu, žádný dišputát, ale já být chlap, tak bez pardónu, mě by to neskutečně s...o.

Vztah má být se vším všudy, aby byl člověk spokojen i v posteli. Bála bych se toho, že za nějaký čas si najdete milenku, se kterou zažijete naplněný sex plný orgasmu. Chlap musí být šťastný, když je šťastná žena, když zažijí společné vyvrcholení.

hodnocení

0x

Nejspíš není chyba ve vás. Chyba v ní? Nepovažujte to za chybu, ona za to nemůže, je to normální. U určitého procenta žen to je normální, tak to prostě je. Některé ženy, teď myslím v manželství, prostě jenom "drží", omlouvám se za to slovo, a nic jim to fyzicky neříká. Některé by u toho klidně mohly číst knihu a některé dokonce trpí. Zatím co některé jsou jako dračice. Je přece známo, že mnohé ženy v životě neměly orgasmus a jen menší procento zažilo mokrý orgasmus. A to třeba jen 1x nebo málokrát za život. Nějaké informace k tomu určitě najdete na googlu. Možná by pomohla konzultace s odborníky... sexuální koučkou, sexuologem nebo i psychologem. Důležitější ovšem je vztah. Pokud se máte rádi, pokud ji máte rád, a je to láska, tak ani to nemusí být na závadu. A třeba se to časem upraví. Tak ať se vám oběma daří!

hodnocení

0x

A ono by nešlo ani když vy se uděláte, tak jí to nakonec uděláte rukou?

senior

Ale ona si to neudělá ani sama sobě.

Ještě by to chtělo lahvinku vína, to jsou ženy potom povolnější a pořádně ji rozpálit, jestli ona nemá zábrany.

V sex-shopech se dnes už dá koupit tolik různých pomůcek, gelů atd..zapojte fantazii a netradiční sex.

hodnocení

0x
Bere nějaké léky? Hormonální antikoncepce toto může způsobit také a často.
Psychofarmaka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]