Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsledky na protilátky Covid

Od: kemo® odpovědí: 36 změna:

Výsledky testu na protilátky Covid: (z prstu)

0,8 IgM

18,6 IgG

Prosím o odborné zhrnutí těchto hodnot.

Pište prosím jen ti co tomu rozumí.

Výsledky na protilátky Covid

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Mám k dispozici dva výsledky testů na protilátky - můj a manželčin. IgM v něm nefiguruje. IgG znamená množství protilátek po prodělaném onemocnění. Do 12 znamená, že protilátky se nevytvořily nebo už zanikly, 12,1 - 15,0 = výsledek je nejasný, nad 15 = protilátky test odhalil. Ovšem vy jich máte dost málo. Já mám 59,9, manželka 138,0. Manželka měla těžší průběh a hlavně delší. Já měl příznaky 4 dny, manželka 15 dní. Z toho odvozuji, že čím déle pacient je na virus pozitivní, tím více protilátek se vytvoří. Lékaři se většinou shodují v tom, že protilátky se v organismu udrží asi 30 dnů, poté zanikají.

hodnocení

Děkuji za odpověd.

Oprava: protilátky se dle názorů lékařů mají v organismu udržet nikoli 30, nýbrž 90 dnů, t.j. 3 měsíce. Omlouvám se.

petrprochazka
Věk 74 let, váha 100 kg, výška 184 cm, celý život sport, nyní již jen chůze.30.10.2020 pozitivní test na covid, 25.1.2021 test na protilátky, AgG 149.Tvořím vlastní anonymní přehled a přivítal bych podobné info. pronemo@seznam.cz, děkuji.P.
psovod

já mám protilátky aktuálně 197-vím to přesně, chodím dávat covidovou plazmu, pozitivní test jsem měl 22.9, takže protilátky vydrží mnohem déle, u mě naopak jejich hodnoty ještě narůstají s tím, že jsem pečoval o pozitivního pacienta

deni75*
Prodělala jsem covid v červenci,v září protilátky 300, v listopadu 320, v březnu 191.
Snad to ještě chvíli vydrží.
alena1963
Covid bez příznaků jsem prodělala v říjnu a včera v nemocnici test na protilátky více než 250 (jako maximum naše laboratoř uvádí 250 a kdo ma víc, neměří a řeknou že více než 250)

protilátky IgM značí právě probíhají infekci. začínají se tvořit asi týden po nákaze a vymizet by měly zhruba do měsíce. IgG jsou dlouhodobé protilátky, ale jak dlouho se po prodělané infekci v krvi udrží, o tom se stále vedou debaty. hodnoty se mohou v různých laboratořích lišit, různé laboratoře mají různé referenční hodnoty. jak píše bruno2, že u nich je hodnota 12-15 nejasný výsledek, tak u nás je nejasný jenom do hodnoty 1.

pepibo
Já měla 6.11. pozitivní test PCR. Průběh jako chřipka cca týden a další týden hodně unavena. Dnes 26.3. test protilátky 25. Takže mi moc nevydržely. :(
zuz*

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli nevite jestli ty protilatky jsou dost vysoke.Covid prodelany 1.3. tezsi prubeh test na protilatky 8.4. a vysel 894,4 to bych mohla zase asi znovu na protilatky treba za 3 mesice .snad to vydrzi.:)

oluska
hodnocení

2x

Zdravím,

byli jsme na testu IgG (po prodělaném COVIDu) - máme hodnoty 70 resp. 78 - ref mez na protokolu je jen do 14 - takže asi máme protilátek ažaž.

Vím o dalších, kteří měli výsledky 4, 7, 11 a 14. Jak nás ale pan RNDr. v Aeskulabu poučil, nikdo přesně zatím neví, kolik je dost, kolik málo atd. Právě proto ta studie probíhá.

synerb
hodnocení

2x

No já po pozitivním PCR testu naprosto bez příznaku nemoci, zaplacen test na protilátky, které nebyly vůbec žádné a přesto jsem v registrech zanesený jako pozitivní a 90 dnů mě teď nikdo neotestuje. Mazec.

A co není jasný? Test na protilátky hned po pcr testu je blbost. Protilátky se ti musi vytvořit...
synerb
No nejsem úplně mimo, samozřejmě tam byla dvouměsíční prodleva...

No podle toho jak jsi to napsal tak to šlo po sobě. Lépe popisuj. No tak lékaři se nemohou stejně shodnout (to ani vlasně nemůžou když je to různé) na tom jak dlouho má člověk "imunitu" tedy protilátky. Je to podle průběhu a to až 3-6měsíců. 3 měsíce se dává jako průměr, ale může to být taky měsíc... U každého jinak.

psovod

při prvním darování plazmy protilátky 117, po měsící 115, následně práce v zařízení s covidovým pacientem a hodnota protilátek 165, po dalších asi třech týdnech dnes 195, podle doktorů je tohle opravdu hodně,běžné hodnoty jsou kolem řekněme 60-70

pb®
hodnocení

0x

Já jsem byla jako samoplátce na protilátkách z žilní krve 25. den od propuknutí nemoci. Možná je to brzo, protilátky jsou 4,6 (čeho to nevím, ale zjistím), na testu se píše test na Sars Cov 2 IgG pozitivní.

A na testu jsme nebyli nikdo z rodiny, protože onemocnění bylo zrovna přes Vánoce, takže jsem to pokryla svojí dovolenou, aniž bych zbytečně dráždila psa a vystavovala nepříjemnému a zbytečnému šťourání malé děti.

johanka*
hodnocení

0x

Já byla na testech na covid 17.3.2020, byl negativní, potom 14 na kyslíku v nemocnici - oboustranný zápal plic. V srpnu jsem si nechala udělat test na protilátky - žilní odběr = vysoce pozitivní. Nyní , vlastně už skoro po roce , jsem odběr na protilátky opakovala - vysoce pozitivní protilátky jsou stále - 129.

prema
hodnocení

0x

Po očkování po 14 ti dnech druhou davkou mam hodnotu 14 300.
psovod

to vám asi trochu utekla desetinná čárka

prema
Tak to tedy neutekla. To je fakt. Po vakcinaci je úroveň protilatek řádově vyšší.
jaaaaaa

Nemoc Covid koncem prosince 2020. Test naprotilátky 11. 3. 2021 - hodnota 147. Jen nevím,do jaké míry jsem svými protilátkami chráněná.

psovod

po covidu v září mám čerstvě před týdnem naměřeno 230, u mě to stále roste, asi jak obsluhuji covidové pacienty

prema
Od hodnoty 50 se bere imunita jako funkční. Ovsem ty mutace ji castecne dokáží obejít. Určitě bych v budoucnu doporučil vakcinaci.

petraa
hodnocení

0x

Dobrý den,

prosím o radu, mám protilátky 69,160 a 63,760 U/ml, mez je 0,000 – 0,800. Můžete mi, prosím tyto hodnoty objasnit. Nejdůležitější jsou ty hodnoty před čárkou? Děkuji

anicka02
hodnocení

0x

Covid od 1.2.2021, vysoké horečky 4 týdny, test na protilátky z žilní krve IgG 380 AU/ml. Mažel o hodně lehčí průběh od cca 10.2.2021, test 28.5., IgG 244 AU/ml.

petraa

Jakou máte prosím ref. mez hodnot?

bazule

chtěla bych vědět kolik že mám vlastně protilátek když mám napsáno 41,0 pozitivní <7,9

hodnocení

0x

Sedm měsíců po covidu mám protilátek 789

pb®
hodnocení

0x

5 měsíců od covidu protilátky 61 AU/ml, průběh velice mírný, ani to nestálo za řeč, bez teplot, kašle, jen trochu více únava a ztráta čichu. Dle hodnocení laboratoře je hodnota vyšší než 50 brána jako vyšší hladina protilátek. Testováno v Aeskulab, odběr žilní krve, ještě ten den jsem měla výsledky, protokol s výsledky na mail.

bht
hodnocení

0x

7.1.2021 covid s těžším průběhem. Po 3 měsících test na protilátky 4162,3 AU/ml- slovy: čtyřitisícejednostošedesátdva,tři. Lékař doporučil neočkovat. Za další tři měsíce zopakovat test na protilátky.

pb®

To máte 2-4 násobek, co uvádějí u očkovaných, takže jste chráněn násobně více, než očkovaný. Je vám to však k prdu, na protilátky se NIKDE nehledí. Takže v práci test týden co týden, na dovolenou s testem nebo podstoupit karanténu a v letadle bude vedle vás sedět německý senior 80+, jehož imunita už nemá na to, aby si protilátky vytvořila, ale je OČKOVANÝ.

Sousedka má dialyzováného manžela kvadruplegika, ten prý má jít na očkování, až bude mít protilátky nejvýše 41 AU/ml, dříve ho nenaočkují.

martinvojna
hodnocení

0x

Covid prodělán letos v únoru ,test na protilátky koncem dubna 574, kamarádka po druhém očkování 37000 ano správně třicetsedmtisíc tudíž hranice bezpečnosti 50 je dle mého názoru holej nesmysl.

Mě posunuli očkování o měsíc a mám si pak udělat další test na protilátky.

schali
hodnocení

0x

IgG - 1833 AU/ml, po 7 měsících od prodělání covidu. Nevim jestli je to dost, ale asi ano.

ehere
hodnocení

0x
Test z žilní krve po covidu,měsíc po -2300,za další 2 měsíce 2280,, dnes po 190 dnech 3100.Myslim, že jsem dostatečně promorena.
pavlina*

Prodělala jsem covid -19 v únoru 2021, protilátky v dubnu 4 600 Au/ml (ref. mez >50). S očkováním jsem se tedy rozhodla počkat. Další test na protilátky: srpen 2021 (180 dní po prodělání). Výsledek 13 000 Au/ml (stejná ref. mez) V laboratoři ověřeno ještě jednou ( pro jistotu, protože jsem nechápala, jak je to možné). Můj praktický lékař i gynekolog i přes takto vysokou hladinu protilátek DOPORUČUJÍ očkování...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]