Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snizuje piercing plodnost?

Od: dasicek odpovědí: 15 změna:

Je pravda,ze piercing v pupíku snizuje plodnost? Je mi 16,chtela jsem si ho nechat dát. Hodne holek u nás ve tríde uz ho má, i mne se to líbí. Ale jeden ucitel nám na to rek, ze piercing v pupíku snizuje plodnost. Jestli chtej bejt holky az budou starsi radsi krasnejsi s piercingem v pupíu, nebo radsi mit miminko. CO je na tom pravdy?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To by ženy, které mají náušnice, byly také neplodné? I to je v podstatě piercing.

Jedině, že by materiál, z kterého je piercing, byl škodlivý a poškozoval funkci vaječníků nebo ohrožoval plod. Nebo byl piercing ne v pupíku, ale v pupeční šňůře a překážel její funkci.A to se zatím nedělá, i když... dneska se pro módu dělají pořádné skopičiny. *bzum*

marenka*
hodnocení

1x

Reakce pana učitele se dá přirovnat reakci rodičů, když nám říkaly : jestli se budeš šťourat v nose, tak ti neporostou svaly.. jestli nebudeš jíst polívky, tak ti neporostou prsa, atd. atd. Panu učiteli se piersing nelíbí a tak vás straší :D

Jen chci dodat (sama piersing v pupíku ještě mám), piersing má zvýraznit něco co je hezké! Takže ano, jsem pro ozdobení pupíku, ale hezkého pupíku. Na striích, špeku nebo pneumatice okolo boků piersing vypadá trapně.;) Prostě na hezkém, plochém bříšku je piersing super ozdobička *frajer*

fidonet*
hodnocení

0x

.. spíše zvyšuje. S piercingem působite "IN" a každý vás na disko bude svádět a opíjet ... a kdo ví co ještě a šance na těhotenství se zvýší. Ale to je tak asi všechno. Pan učitel asi pobral více mozku a méně rozumu :) Nosit tyhle věci je pouze na vašem odhodlání vypadat jako indiánský šaman, či nikoli. Ale z lékařského hlediska to může být zajímavé pouze až tam zanesete infekci. .. leda, že by vám piercing dělal někdo zevnitř a poškodil orgány, ale to asi ne :) Nenechte si věšet bulíky na nos.

hodnocení

0x

:D ...o té plodnosti je to nesmysl. Spíš má někdo problém s hojením ( hnisání ...)- člověk si ten "zákrok"musí pečlivě ošetřovat... wendyska.estranky.cz/... *slunce*Ale jinak je to super sexy.*palec*

dasicek
hodnocení

0x

No, myslela jsem,jestli se tam nemuzou propichnout treba nejake body. Nemam na mysli,ze budu mit piercing v brise pri tehotenstvi. Ale ze ted v 16 si ho necham dat,nejakou dobu ho budu treba mit..a az bych otehotnela,tak ze bych si ho samozrejme vyndala. Kde se o to s nekym muzu poradit? U jake doktora? Poradi mi s tim gynekolog?

Holčičkám ( miminkům) se také píchají ouška kůli náušnicím a přitom jsem četla , že na uších je plno bodů, které ,když se naruší- tak je problém... ale dělá se to normálně a dělají to doktoři...*nevi*

dasicek
hodnocení

0x

body v usich a body v pupiku jsou snad neco jineho ne?

To jo, ale v těch uších je to prý horší- a dělá se to normálně. V pupíku fakt nevím...třeba by poradil někdo , kdo rozumí akupunktuře...*nevi*

marenka*

Na té linii, kam se dává piersing, žádné body nejsou. Je nutné místo pořádně vydesinfikovat (já jsem v té desinfekci div neplavala :D), nechat náušničku namočenou v desinfekci aspoň 2 hodiny, a ten co Ti to bude dávat, tak by si měl vzít lékařské rukavice-úplně nové! Pak místo sterilně přikrýt a nechat přikryté alespoň dva dny, než se rána pořádně zatáhne. Pro začátek doporučuji jednoduchou kuličku, protože velké ozdoby (ještěrka, ozdoby s řetízkem), drží v sobě nečistoty a hrozí i to, že si čerstvou dírku natrhneš tím že o něco zavadíš. (kalhoty, tričko) Hrozně to bolí a pak to hnisá (pokud si to natrhneš). Můj případ. Dala jsem si do pupíku ještěrku s kamínky, nádhera, ale škubla jsem s tím cca po 3 měsících! o kalhoty a skončila na antibiotikách. Pupík jak pěst plný hnisu *blee*

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ahoj, nám zase učitel pracovní výchovy (už tehdy mu bylo přes 70) na základce říkal, že když si budeme holit podpaží, budeme mít postižené děti... *ee*

*haha**haha**haha* - no tak to je fakt dost dobrý!

cocinkamichalka*

No ale fakt pravdivý! Bylo to asi v 6. třídě! *smich*

zřejmě si i jeho rodiče holili podpaždí...

cocinkamichalka*

Hejkal: No možný to je *smich**smich**smich*

fidonet*
hodnocení

0x

.. už jen pro doplnění ...

pupík je propojení matky a dítěte. Ale váš pupík už je mimo hru. Vy jste svou pupeční šńůru už použila a to co vám zustalo je pupík. Myslím si, že dokonce i v těhotenství a porodu nemá "piercing" na plod vliv. Myslím tím vyvojově. Ovšem v těhotenství byste si ho měla vyndat, nebot bříško se bude napínat a utrhl by se vám a způsobil "bebínko", Kdyby se ovšem miminko na břišní "kůži" tolik netlačilo, ( u maminak mirně při těle na kterých těhotenství není ani vidět ), by ani nevadil. Ale Jak jsem řekl : v těhotenství sundat, budete mít klidné spaní a nebude tlačit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]