Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize na zeď pro puberťáka

Od: iris odpovědí: 6 změna:
Potřebovala bych poradit - chtěla bych na Vánoce koupit puberťákovi do pokoje televizi na zeď. Nemám s tím však zkušenosti, kterou vybrat, sám se nezmínil. Podmínkou je, aby se dala dát na zeď, bylo na ní přehrávání Netflixu a YouTube a finančně levnější záležitost. Je to možné? Nevyznám se v tom a nevím jaké parametry. Nejlépe aby šla zakoupit v kamenné prodejně (Datart, Elektro world, Ikay atd.). Dekuji všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Netflix a yt má dnes snad každá chytrá tv. Na zeď pověsíte kteroukoliv s VESA držákem(naprostá většina tv). Ale opravdu bych koupi tv zvážil, protože potomka už neuvidíte vůbec...

hodnocení

4x

Změřte zeď kam to chcete dávat, aby bylo jasné jak velkou úhlopříčku tam můžete mít. Co se týká držáku na zeď, ten už dneska podporuje 90% televizí, jen záleží na VESA rozměru vzádu na TV. Pokud chcete řešit filmy atd, určitě min. FHD obraz, lépe 4K pokud to chcete na nějaké filmy. Těch parametrů u TV je celkem dost, tak napište jakou máte finanční představu a jakou velikost by zhruba měla splňovat.

etana*
hodnocení

3x

Já koupila chytrou značky Samsung, nějakých osm tisíc (teď už to bude zas méně) a nemá chybu. Ovšem já bych puberťákovi do jeho pokoje nekoupila televizi žádnou, jedině že bych toužila ho už v bytě/domě nikdy nevidět, zaleze a společenský život s rodiči úplně skončí.

hodnocení

3x
O jaké velikosti uvažujete a co to je finančně levnější záležitost? Androidovou televizi TCL koupíte ve 40 palcích už kolem nějakých 8000 a je to monstrum do dětského pokoje až až. Má to i herní režim na hraní her, slušný zvukový výkon a může i nahradit monitor počítače. Díky androidu může používat instant messengery a dokonce i hrát hry určené pro mobily bez připojení k počítači či konzoli.
Mimochodem.. I když vám puberťák stejně řekne, že to je laciná Čína, je to momentálně nejprodávanější značka televizí v severní Americe.

Plně souhlasím. Rozhodoval jsem se jakou tv koupit a do merku mi padla tcl, u nás se televize nějak extra nezapíná tak jsem zbytečně nechtěl kupovat samsung/lg. Koukal jsem se a v tý doby co jsem to kupoval byla tcl mezi 3mi nejprodávanějšíma značkama na světě (snad s tím místem nekecám) :D Každopádně velká spokojenost. Šlape perfektně svižně. Za ty peníze jsem to nečekal. Jedinný co by mohlo vadit je v některých absence prohlížeče ( v moji není) který se dá potom stáhnout. Podle me nejlepší možnost je ta tcl.. :)

On tam prohlížeč je, ale nemá vlastní ikonu. Když se zadá něco do řádku vyhledávání, tak se stránky otevřou ale lidi holt hledají tu ikonu prohlížeče. Já zase, že jsem zvyklý na Operu na všem co používám, jsem ji musel instalovat přes sideload apku protože není v oficiální nabídce aplikací. A ta potvora mi taky neudělala ikonu v nabídce a musím ji pouštět přes správce aplikací. Ten si samozřejmě po doinstalování vlastní ikonu v nabídce automaticky vytvořil. To jsou ale drobnosti které moc lidí řešit nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]