Zdravím, můžete prosím poradit, jakou koupit značku kondomů? Konkrétně by mě zajímala značka Preventivo z Rossmann drogerie, která vychází levně a měla by být i kvalitní. Budu rád i za další tipy a rady. Díky!
Našla jsem na Fb : Podpůrná skupina pro bývalé prostitutky - ženy radí ženámJak neutrácet za zbytečnosti?
Můžete ušetřit i na kondomech. Bezpečné a kvalitní kondomy Preventivo v balení po 12 kusech koupíte v Rossmannu za 50 korun. Za stejnou cenu koupíte v Rossmannu i vroubkované kondomy, ochucené a extra velké. Není důvod utrácet za kondomy 100 korun a víc. Porovnávejte ceny a přemýšlejte o tom, jestli si fakt musíte koupit předražené kondomy na benzínce a ve večerce, nebo jestli nezvládnete dojít do vzdálenější drogerie, když v té bližší jsou třeba o stovku dražší.
Tak pokud to doporučují tady, není důvod o tom pochybovat
S kondomy Preventivo mám vybornou zkušenost. Používáme typ Feelings a dají se srovnat s ultra tenkými kondomy lepších značek. Kondom je opravdu tenký, perfektně padne a po chvilce ani nevíte, že ho máte. Pozor ale na velikost. Mají pouze 180mm délku a 52mm nominální šířku, což může být pro vybavené může problém. Já mám penis 17 cm délka a 13,5 cm obvod a velikostně je to tak tak. Pokud máte větší penis, je lepší zvolit buď některé typy Durex (56mm) nebo Primeros King size. Jinou značku XXL kondomů bohužel v drogerii neseženete, ale daji se nakoupit v eshopech, kde je velký výběr. doplněno 16.11.20 05:02: Edit: nakoupeno včera v akci za 87 Kč/24ks.
Pepíno není drahé, určitě bude stát polovičku toho co Durex a xxl velikosti dělá myslím do 25cm. Koukal jsem po větších velikostech když manželka skončila s hormonální antikoncepcí. Kvalitu posoudit nemůžu. Vyřešili jsme to jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.