Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedávno jsem se byl zaevidovat na úřadu práce, bylo mi řečeno , že paní zprostřetkovatelka mi zavolá sama a nemusím jí volat, zajímalo by mě jestli mají nějaký termín,do kdy si si se mnou musí sjednat schůzku pokud si sám neseženu práci či nikoliv.
ÚP se teď s klienty příliš vídat nechce - počkala bych tak dva týdny a pak poslala (a nechala si uložený) mail s dotazem, zda platí původní informace, že zprostředkovatelka se ozve, nebo od vás požadují nějakou součinnost.
Do odvolání platí pro veřejnost preventivní opatření spočívající v povinném nošení ochranných prostředků dýchacích cest při vstupu do všech budov Úřadu práce ČR. Doporučujeme domluvit si termín osobního jednání prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky. Úřední hodiny na všech kontaktních pracovištích v ČR jsou v pondělí a ve středu od 8 do 13 hod. Ostatní dny je osobní návštěva možná jen po předchozím objednání.
To je divné, že by měli nový systém?
Za mě jsem dostala papírovou kartičku, kde bylo uvedeno jméno pracovnice, která mě měla na starosti a kontakt na ni.
Dále jsem si do kartičky musela sama napsat termín a čas, kdy se mám na přepážku dostavit.
Je to už delší čas, je jiná zdravotní situace, tak jsou možná změny.
Kontaktujte je za pár týdnů e-mailem a optejte se. Tím nic nezkazíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.