Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jaké máte zkušenosti ohledně kapek na prostatu? Vrbovka Malokvětá AF. Nechci dávát za drahé tablety na problémy s prostatou? Děkuji.
Tak záleží co máte konkrétně za problém případně kolik Vám je.Od toho se vše odvíjí.Špatně čůráte nebo často,máte problém v noci,máte bolesti nebo prostatu jen zvětšenou, nemáte erekci atd..příznaků a druhů onemocnění prostaty je strašně moc.Jde o záněty,zůžená nebo stažená hrdla moč.měchýře,svalové spasmy v pánevní dnu.
V první řadě je nutné a výchozí bod je urologické vyšetření.Tam se uvidí co případně a jak vážný problém máte.Podle toho mužete bud zkoušet klasickou nebo alternativní léčbu.
Já bojuju s prostatou asi 15 let.Zkušeností mám na přednášení na K.universitě.Mám chronický zánět a deformaci hrdla.Podstoupil jsem 2 operace.Někdy je líp někdy hůř.Vyzkoušel jsem tisíce věcí.Za sebe mohu doporučit hlavně teplo neprochladnout.Vrbovka dobrá,brusinkový štávy,lichořeřišnice kapky,občas zobnu i nějakou chemii.Cardura,Rowatinex kapičky.Nulový efekt mám s Prostamolem uno a jemu podobné odvozeniny.Je potřeba upravit i stravu,cviky na pánevní dno,pohyb.
Ale jak jsem psal v začátku je třeba vědět co konkrétně máte za problém
Dobrý den.
Vrbovka malokvětá opravdu pomáhá. Vyzkoušeno a pozitivně aplikováno v rodině u strýce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.