Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostata léky

Od: robert3 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Jaké máte zkušenosti ohledně kapek na prostatu? Vrbovka Malokvětá AF. Nechci dávát za drahé tablety na problémy s prostatou? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

4x

Jaké drahé tablety? Jen ty, které si dobrovolně koupíte v lékárně. A to je doplněk stravy, nikoliv léčivo. Lékař vám předepíše léky, které vám sednou a doplatek je žádný nebo minimální. Manžel za léky na půl roku doplácel minulý týden 80,- Kč a to poprvé. Předtím léky vždy byly bez doplatku.

hodnocení

3x

Tak záleží co máte konkrétně za problém případně kolik Vám je.Od toho se vše odvíjí.Špatně čůráte nebo často,máte problém v noci,máte bolesti nebo prostatu jen zvětšenou, nemáte erekci atd..příznaků a druhů onemocnění prostaty je strašně moc.Jde o záněty,zůžená nebo stažená hrdla moč.měchýře,svalové spasmy v pánevní dnu.

V první řadě je nutné a výchozí bod je urologické vyšetření.Tam se uvidí co případně a jak vážný problém máte.Podle toho mužete bud zkoušet klasickou nebo alternativní léčbu.

Já bojuju s prostatou asi 15 let.Zkušeností mám na přednášení na K.universitě.Mám chronický zánět a deformaci hrdla.Podstoupil jsem 2 operace.Někdy je líp někdy hůř.Vyzkoušel jsem tisíce věcí.Za sebe mohu doporučit hlavně teplo neprochladnout.Vrbovka dobrá,brusinkový štávy,lichořeřišnice kapky,občas zobnu i nějakou chemii.Cardura,Rowatinex kapičky.Nulový efekt mám s Prostamolem uno a jemu podobné odvozeniny.Je potřeba upravit i stravu,cviky na pánevní dno,pohyb.

Ale jak jsem psal v začátku je třeba vědět co konkrétně máte za problém

mate59
hodnocení

2x

Vrbovku malokvetou si pěstují 12 let, čaj z ní pijú 2x denně, jsem bez problémů.

prikld1

Prostata je bez problémů do té doby, než je pozdě. Pijte si vrbovku, ale pokud neznáte PSA, tak taky třeba dlouho diskutovat nemusíte.

mate59

Každoročně /od 50tky/chodím na preventivku na urologii,výsledky ok,žádné léky neberu,ale vrbovku piju i když nemám žádné problémy.

hodnocení

2x

Nezadělávejte si na problém! Potíže s prostatou patří do rukou urologa, objednejte se a nechte si vyšetřit PSA.

kepler*
hodnocení

0x

Vyzkoušel jsem několik prášků, nezabral ani jeden. S vrbovkou sice zkušenost nemám, ale kdysi mi zabral čaj ze slivoně africké. Teď se chystám na tobolky s příslušným výtažkem.

hodnocení

0x

Těmi alternativy to jen prodlužujete a zaděláváte si na problém, doktoři vědí co dělají a na zdraví nešetřete.

hodnocení

0x

Dobrý den.
Vrbovka malokvětá opravdu pomáhá. Vyzkoušeno a pozitivně aplikováno v rodině u strýce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]