Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych napsat zpověď nevim co si o tom mám myslet a proto chci slyšet prosim váš názor moc děkuju.Asi 2 roky jsem si psal s jednou holkou na první pohled vypadala jako slušná holčina a podle stylu psaní vyjádřovaní namě působila jako normální holka rozumná. Pak jsme si asi dlouho přestali psát, ona mezi tim měla nějakýho potom hajzla který jí potom prej zakazoval kamarády, zakazoval jí vycházet ven, musela ukazovat prej telefon skym si píše, mlátil jí asi 2X jí fyzicky napadl a 2X podvedl. A prej se sní i vyspal to mi tohle všechno řekla když jsme si pak začli zase psát a ona snim potom asi rok nebyla.Když jsme se poprve sešli přišlo mi že to má urvnaný v hlavě, že ví co od života chce pořád mluvila o citech o tom že jí nebaví pořád rozchody že by chtěla konečně normálního kluka a když jsem proní potom za 3 měsíce udělal první poslední, to byly samí kytky dárečky a hodně jí asi museli vonět i moje peníze ale pomáhal jsem jí i když jí táta fyzicky napadl opilej tak jsem přiní stal a byl její opora prostě pořád jsem jí pomahal se všim i aby se dostala z ročního rozchodu postupem času se to začlo všechno vybarvovat jaká je. Přišlo mi že mě jen zneužívala využívala aby se na někom mohla vyplakat, říkala že toho bejvalího má v bloku přitom ho v bloku neměla a psala si snim i přez to co jí udělal za zády mě a pořád i když jsem 3 měsíce byl sní mi neustale oněm říkala třeba jak jí dělal oral a co já vim všechno a já se vždycky naštval a řekl jsem že o tom hajzlovi nechci nic slyšet že mi vadí když mi mluví o nějakym ex a že mi to strašně ubližuje. Jednou jsem jí vzal k sobě domu sedla se mi na klín a začla mě provokovat zase stim bejvalim tak jsem jí schodil a vyhodil z baraku a odvezl domu.Tohle se stalo i ted když mi slíbila že si to jde snim vyřídit aby jí už nechal napokoji že jí furt sledoval lezl zaní a navaděl jí aby se namě vykašlala, že mu to prej nandá vratí mu všechny věci a přitom za zády mě si tam snim sedla na kafe pak když jsem se zeptal jestli odněj budeme mít klid tak mi začla z ničeho nic provokovat jak to nevydržela a jak se tam snim cucala jak jí oblizoval a tak a že jí prej chybí lízaní odněj a takový věci říkám ty opravdu nejsi normální holka už jsem ti 100X říkal aby ses naněj vykašlala a aby si vzpoměla co všechno zlí jí dělal a místo toho jsem potom byl za nejhoršího já když mi potom vlezla do auta tak se mi začla smát do ksichtu viděl jem jak mě má ukradenýho tak jsem jí znova vyhodil z auta a to už jí taky bylo uplně jedno. Pak namě toho blbce začla pouštět aby mi psal a takový věci nechápu nic Vyhrožoval mi i smrtí. Vždycky když byla naštvana a my jsme se kvuli tomu ex hadali tak vždycky byla ta zlá a opravdu tak zakeřná že dokázala říct tak zlí hnusný věci který by vás odní hned odradily od tý doby jsem věděl že není holka promě ani city jsem k ní necítil ani jsem si sní nerozuměl ale nechtěl jsem jí dát já konec abych za toho špatnýho nebyl já chovala se jak mala holka pobertačka a přišlo mi jakcoura už podle toho líbaní a tak mi přišlo že to nebude uplně taková ta slušná hodná holka která má ráda děti normální život a umí si maličkostí vážit. Ze dne na den mě kvůli němu přestala uplně znát udělal jsem proní maximum i podporoval jsem jí když měla doma problemy. Strašny jaký lidi dokážou být zlí. Hodně mi to ublížilo.Furt jak jí nevěřim ale dělala si to sama tim jak se kemně pořád chovala proto jsem jí nevěřil k holkám nemám vůec žádnou důvěru protože kluci přiznejte se dělate proně první poslední a až jim nebudete dobrý tak stejně si zas najdou nějakýho hajzla co je bude fyzicky týrat. Nechápu to na co mě měla. Zablokoval jsem jí na fb a řekl jsem jí že semnou skončila a že za toto už sní nepromluvim. Je to snad první holka která semnou takhle vymetla měl jsem ještě 2 ale oni nebyly takový psycho jako ona.Pořád měla potřebu mi cpát toho bejvalího a nebo jak chodila na diskoteky jak se jednou oblíkla jako prej Popelka a jak sní chtělo tancčit 10 chlapu nevim o co jí šlo. Když byla unás tak jsme se koukali na film a zase z ničeho nic mi začla provokovat jak ten herec je hezkej jak by ho chtěla zvláštní holka měl jsem za život maximálně 2 ale stimhle jsem se ještě nikdy nesetkal.
A ještě mi vyčítala práci že chodim do práce a že mám koníčky který mi baví který jsem musel omezovat kvůli ní taky, a když se jí něco nelíbilo hned mě porovnala stim psychopatem co mě vyhrožoval smrtí.
A všechno muselo být vždycky podle ní, vubec mě v ničem nerespektovala. A to měla odemně všechno ano jsem hloupej a naivní že jsem jí na to skočil ale takový nebyly ani ty dvě který jsem měl.
Už jste sem psal a dostával jste dobré rady. Mějte více otevřené oči a nenechávejte se pořád využívat takovými různými cácorkami. Umí si vás vytipnout, hned vědí co si k vám mohou všechno dovolit a vy také nemáte ten správný odhad.. Tato měla navíc asi dost snížené IQ, podle toho co píšete. Tak ani není důvod za kým brečet.
Tak nevím, kdo je míň normálnější,jestli vy nebo ona. Ona se chová absolutně nenormálně a vy taky. Pokud si tohle necháte líbit, pak se vám nedá radit. Pokud to není jen slohové cvičení, tak na ni zapomeňte a počkejte na normální holku. Připadá mi, že se vám to snad i líbí být ponižovaný. Vzchopte se a na ni zapomeňte.
No tak ses tady vyfňukal a zesměšnil jak jsi hloupý, a co chceš víc? Potřebuješ politovat, nebo co? Potřebuješ spíš psychologa nebo přímo psychiatra, nebo možná ránu do hlavy, aby ses vzpamatoval. Dalšími kontakty s ní se budeš jen ponižovat, ale nic víc nedosáhneš. Myslím, že si oba nemáte co vyčítat, nemáte to v hlavě v pořádku. Tak ze sebe udělej chlapa a vykašli se na ni a zapomeň na ni. Nebo se tím užírej až se zblázníš.
Určitě chyba čislo jedna, dávat někomu svoje peníze !
Obzvlášť holce která mele o sexu s jiným. To jsi udělal naprostou chybu. Peníze jsi do tohodle neměl vůbec tahat.
Jen tě využívala.
Radila bych ti, začít znova , rozhlédnout se jinde, než začneš házet všechny holky do jednoho pytle... a hlavně nedávej holce svoje peníze. Budeš vždycky za blbečka než za chlapa. To je jen má rada.
Radši si najdi jak udělat ženský dobře...
Mohl bys být dobrý milenec. Mohl by z tebe být dobrý milenec. Ale rozhodně vypusť nadále z hlavy jakoukoliv finanční podporu pro holku. To počítej s tím, že si najde někoho na sex a ty zůstaneš na peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.