Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušené maso jihočeské jerky, kde koupit?

Od: jarl odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

nevíte zda v nějaké síti obchodů např globus, billa.. prodávají "Jihočeské Jerky"?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Jestli jihočeské nevím, ale v Bille měli více druhů, i zvěřinové a nějaká kořeněná. Taky v DM drogerii mají, ale trochu dražší. Tam bacha, to co je cenově přijatelné, je levnější proto, že v něm jsou s masem třeba rozinky.

hodnocení

2x

Hodně často /takřka pořád/ je nabízejí na Slevomatu.

Nedávno jsem tankovala na benzínce PRIM a měli je tam taky. Pokud člověk natankoval víc než za 300 Kč, mohl si je koupit a to se slevou, více druhů. Nevím ale, zda to platí pořád, nebo zda to byla jenom přechodná akce. Jaga.

senior
hodnocení

1x

Na jejich webových stránkách máte seznam prodejen - třeba Sportissimo Praha Zličín

nebo tady on-line -

Alza - alza.cz/...

kulturistika.com/...

fitsport.eu/...

hodnocení

0x

Musí to být jihočeské? U nás koupím Jerky v "X" obchodech.

jarl
hodnocení

Ano, chci právě ochutnat tuto značku, kde nabízí například zvěřinové či kapří, což mě velice láká na vyzkoušení.

hodnocení

0x

V "rybárně" v Třeboni.Jestlimjsou pravé jihičeské nevím dle prodejny ano.

inspa*
hodnocení

0x

Přímo na otázku odpověď nevím. Ale zkuste případně udělat doma. Sám to tak dělám řadu let. Jedinou nevýhodu to má, že ať dělám jakékoli množství, vydrží to maximálně den a je to doslova "sežráno" :-D . Tady jeden z receptů - od američana žijícího v ČR. Já tedy nedávám ten "liquid smoke" (tekutý kouř) a suším v sušičce na ovoce (on používá horkovzdušnou troubu). Jinak ten základní postup dodržuji, občas s obměnou koření. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]