Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antigenní testy - covid 19

Od: heterak® odpovědí: 4 změna:

Byl jsem na PCR 5.11. s výsledkem pozitivní

Měl jsem jen mírné příznaky. Nyní je to 10 dní od testování a 3 týdny od prvních příznaků.

Stále mě ale bolí hlava. Chtěl sem jít na antigenní testy ale dle tabulky viz níže sou antigenní testy jen pro zachycení viru v období týden před a týden po příznacích.

Všimnul sem si toho jen náhodou,že tento test je pro mě vlastně k ničemu,jelikož to ukáže negativitu. A to mám o koronaviru už dost nastudováno.

Proč o tom nikdo nepíší? Takhle akorát lákají lidi a ždímají z lidí peníze.

Antigenní testy - covid 19

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vykašlete se na to. Kdyby se stáda lidí nehnaly na testování, tak se nic neděje. Čím více lidí se bude testovat, tím hůř pro všechny. Dnešní společnost je úplně na palicu! Viry tady byly a budou i do budoucna. To, co se děje dnes, je neskutečné - jen se vyvolávají pocity ohrožení a lidi mají strach ze všeho a dají se snáze ovládat. Když si vzpomenu, jak jsem měla v roce 2010 v létě hroznou chřipku, že jsem ležela 3 týdny a myslela jsem, že umřu, tak v dnešní zblbělé době bych už ze strachu umřela opravdu.

hodnocení

2x

Asi by to chtělo ptát se lidí, kteří toho mají nastudováno více jak Vy.

Ze mě nikdo nic neždímá.

kepler*
hodnocení

1x

Já bych ty testy nepodceňoval, učitě to není tak, že jsou na nic. Potíž je jenom v tom, že pozitivní antigení test ještě nemusí znamenat přítomnost viru a měl by následovat důkladnější test, který virus potvrdí, nebo vyvrátí.

hodnocení

0x

O antigenních testech se psalo, že jsou dost nespolehlivé, pokud bych prodělala covid, vůbec bych o nich neuvažovala..

Ale asi by mě zajímalo, jak jsem na tom s protilátkami, takže bych uvažovala s nějakým cca 3 týdenním odstupem o testu na protilátky ze žilní krve.

Nemyslím, že by se mělo přestat testovat, že by se bez testů nic nedělo..i když tenhle názor čtu poměrně často *bzum*

I teď se omezilo testování, naposledy bylo přes 40 tisíc testů před týdnem, zřejmě tlak na snižování reprodukčního čísla a uvolnění opatření, tak chci doufat, že se nám to koncem roku nevymstí a nebudem na tom hůř, než teď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]