Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fungují KÚ a notáři?

Od: violo odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chtěl bych přepsat nemovitost, nevíte zda je možné uskutečnit v této době přepis, zda fungují Katastry a notáři? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Notáři fungují, omezení vlády se na ně nevztahuje. Každopádně si ověřte u konkrétního notáře úřední hodiny.

Katastr :

04.11.2020

S ohledem na vývoj pandemické situace v ČR Vás prosíme, abyste katastrální pracoviště navštěvovali jen v nejnutnějších případech a dali přednost zaslání podání elektronicky nebo poštou. Výpis z katastru v elektronické podobě je možno získat v e-shopu Nahlížení do katastru. V souladu s usnesením vlády ČR č. 1114 ze dne 30. října 2020 budou mít všechny katastrální úřady od 4. listopadu 2020 úřední dny pouze v pondělí a ve středu, před návštěvou si prosím ověřte přesný rozsah úředních hodin na www stránkách příslušných katastrálních úřadů. Děkujeme za pochopení

jabraka*
hodnocení

2x

Rozhodně se dnes dá vše vyřídit on-line internetem.

JABRAKA

hodnocení

2x

V odkazu je info ohledně vkladu i platby cuzk.cz/...

hodnocení

2x

Notáři fungují, ale zítra 17.11. mají někteří volno

hodnocení

2x

Asi nejlépe popsané to máte zde fermakleri.cz/...

violo
hodnocení

Děkuji.
Chtěl bych se poradit, jak jde vložit návrh na vklad aniž bych musel na KÚ? Musí se přece zaplatit poplatek.
Jde to nějak udělat?
Nebo si ho alespoň připravit online a jen podat osobně na KÚ? Díky

violo
hodnocení

Snad by mělo jít online nachystání vkladu - vložení údajů a pak jen přinést vyplněné na KÚ.

violo
hodnocení

Zkusil jsem si ten návrh na vklad udělat online a vytisknul jsem ho.
Jsou to necelé 2 listy, vice toho není?
Nevím zda jsem to udělal správně, paní na KÚ by mě kdyžtak opravila? Díky

zde máte vyplněné vzory, zkuste zkontrolovat cuzk.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]