Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaujmout tohoto muže a získat si ho?

Od: petka* odpovědí: 47 změna:
Poslední dobou se teď hodně trápím. V oddílu mám dítě co má taťku který je na něj sám. Je rozvedený, holčička je ve střídavé péči. Tatínek je velice sympatický, mně věkově blízký a mezi námi jsou určité sympatie. Po předávání dítěte na sebe koukáme, usmivame se, někdy navážeme nějakou komunikaci co s oddílem nemá žádnou spojitost. Nabídl mi i odvoz autem domů když jsem spěchala, ale nevyužila jsem a to jsem promeškala. Někdy přijde a nic neřekne. Moc ráda bych ho poznala blíž a dala mu nějaký nenápadný signál, že "mi na něm záleží" a neustále na něj myslim. Nechci se však ztrapnit a udělat něco za co bych pak musela každý týden před ním stydět a cítit trapně, když by si to vyložil jinak. Jak s ním navázat větší komunikaci, zaujmout ho a dát mu nějakou naději? Přes holčičku nevím jak, je to bezproblémové dítě. Nechci být trapná, vztah mezi lektorem a rodičem není nejvhodnější, ale chtěla bych zjistit, jestli to tak cítí i on. Hodila bych i nějaký letmý dotek ruky na ruku, když si třeba předáváme nějaké papíry, ale nechci nic co bych se pak cítila trapně celý rok a navíc nevím, jestli i on ke mně něco víc cítí.

47 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

koakola*
hodnocení

11x

Balíte chlapa, nebalíte ženskou tak nad tím tak nepřemýšlejte. Jednoduše se ho zeptejte na kafe nebo na procházku. Když odmítne tak to nechte uležet a on pak třeba pozve někam vás. Když neodmítne tak není co řešit. Odmítla jste ho takže on teď krok nejspíš další neudělá. Teď je řada na vás. Hlavně v tom nehledejte nic složitého, žádné hry a ani náznaky a doteky které se dají všelijak interpretovat. Ještě to špatně pochopí a vy budete za trubku a bez chlapa. Slušně a mile se zeptat a pokud není trouba tak bude vše v klidu tak nebo tak

liska5
hodnocení

8x

Určitě v oddíle něco řešíte. Využila bych situace a s humorem a se smíchem bych podotkla, jestli se tohle povede, tak vás zvu na kafe... Prostě odlehčit komunikaci jistou bezprostředností. .

hodnocení

7x

Já bych ještě doporučil než se do rázného navázání vztahu pustíte šikovně zjistil/zapátral zda pán nemá už dávno známost jinou.To že je rozvedený neznamená že je sám.Ale samozřejmě to není překážkou.

petka*
hodnocení

Jinou nemá, to vím ;)

hodnocení

7x

No já bych určitě navázal na tu nabídku toho odvozu.

Jestli by Vám to dnes nevadilo stím odvozem, minule jsem Vás nechtěla obtěžovat, ale dnes bych ho využila...

janm*
hodnocení

6x

Zdravím

Lehké dotyky náznaky apod... Z mé zkušenosti toto moc nepomůže, proč, muž totiž často nechce riskovat "omyl" což se často ze strany žen mylně vykládá jako jakási "nechápavost. " Máte-li o něj zájem hleďte mu to dát najevo tak aby neměl pochyby že "máte zájem", bavíte se spolu, nebude tak těžké zavést řeč na "volnočasové aktivity" a dát najevo, že nedělní procházku v parku nebo výlet (teď to bohužel nejde ale třeba návštěvu kina nebo kavárny apod.) by jste ráda strávila společně s nimi. To by mělo pro začátek stačit. I pokud by jste se mu svěřila úplně bez obalu a přímo mezi čtyřma očima není špatné, byť to chce malinko odvahy, mám tu zkušenost kdy mi to žena řekla "přímo" "mám o tebe zájem", rozumný muž to pochopí a odpovědi jsou jen dvě , ve výsledku to je ale paradoxně méně "trapné" než nějaké komplikované nadbíhání. Bude-li jeho odpověď "NE" pak se s tím vyrovnejte a na příště s ním komunikujte tak, jako by jste se o tom nikdy nebavili, prostě to přejdete a on to přejde také nevidím v tom nic trapného bude mezi vámi jasno, vztah pouze "přátelský" , nic víc nic míň...

smode*
hodnocení

5x
Dobrý den. Vy s tím tedy naděláte. Co si myslíte že zažívá jiného každý druhý muž když někoho balí a taky to třeba nevyjde (a odmítnutí nemusí být ani zdaleka zdvořilé)? Prostě jste si to, jak zde bylo řečeno, zničila nevyužitím svezení a muž "zařadil zpátečku". Tah je na Vás. Udělejte to jak chcete - jen ať je to pro něj jasný a konkrétní signál. A kdyby to náhodou nevyšlo, buďte dál "v pohodě".

hodnocení

4x

Budte milá, příjemná, usmívejte se přirozeně, nic vyumělkovaného. Avšak žádné doteky, ani letmé, nedoporučuji. Mohlo by to působit lacině a nevhodně. Dejte tomu čas, hlavně ho neuhánějte, uvidíte, jestli se z toho něco vyvine.

wheee456
hodnocení

4x

Z mého chlapského pohledu je to naprosto jasné:

Počkej na návrh z jeho strany a pak jej neodmítni.

"Nabídl mi i odvoz autem domů když jsem spěchala, ale nevyužila jsem"

Proboha proč? Dyť to byl naprosto jasný signál. Proč jsi ho odmítala když máš o něj zájem? Teď bude nějakou dobu trochu opatrnější a s ničím dalším se nebude podbízet. Holt si teď budeč muset počkat, když jsi husa.

petka*
hodnocení

Nabídka na jízdu byla totiž ještě v době kdy jsem k němu nic necítila, ani mě to nenapadlo. Přesněji řečeno před 1,5 měsícem, ale ve mně se to "probudilo" až teď za poslední 2 týdny. Až jsem si to vše zpětně uvědomila, tak toho lituji. Nevím jak navázat řeč, když jen přichází pro dceru

wheee 456:

myslím, že to "dramatizuješ". Proč by měla čekat. Může říct např. - měla bych na Vás prosbu, pokud nespěcháte. Mohl by jste mě vzít autem do ... (hypermarketu XYZ/ středu města/ k poště/... ).

Prostě může požádat, jestli s ním může jet někam, kde on to má po cestě. Pokud navrhne, že jí klidně zaveze třeba až k tomu nákupnímu centru, i když by to byla zajížďka třeba 2 km z jeho "trasy", tak je to náznak, že mu není lhostejná.

strategie07
hodnocení

4x

Přes dítě.

Ptej se ho na tátu, jednak se o něm něco dozvíš, jednak se dítě doma zmíní.

hodnocení

3x

Když budete vyčkávat, tak on si to může vysvětlit jako nezájem.

Myslím si, že byste měla být odvážnější. Prostě příště ho třeba požádat, jestli by Vás mohl vzít autem domů. Samozřejmě když pojede s dcerou, tak ho nelze pozvat na kafe. Jelikož jízdy by trvala předpokládám minimálně několik minut (záleží na tom, kde bydlíte), tak v autě byste se bavili. A téma hovoru se dá předem "naplánovat" tak, abyste třeba mohla navrhnout společnou prohlídkuu nějaké výstavy apod. (dle toho, o co by měl zájem).

Prostě si zjistit, kde jsou jaké výstavy apod. a pak dle toho, co o sobě řekne, tak navrhnout společnou prohlídku někde.

bublaaa*
hodnocení

3x

Zkuste něco vysloveně ženského. Třeba až si pro ni přijde, tak vemte holčičku do náručí, něco hezkého jí řekněte a podejte mu ji.

hodnocení

3x

No teda "gigipetko", tak dlouho jste se celkem držel(a) a nakonec se tak hloupě prozradíte. :-D Tak co jste vlastně, chlap, nebo holka? Asi se někteří rádci na Vás i naštvou. Oni to mysleli vážně, věnovali Vám čas, chtěli Vám poradit a Vy jste si z nich celou dobu utahovala. *nene* To se fakt nedělá. Styďte se.

Třeba chtěl(a) zjistit jestli by fungovalo to co napsal(a) :-D

hodnocení

2x

Péťo, ženy dnes už přece zdaleka nejsou vůči mužům v roli jakési podřízenosti, natož méněcennosti. Klidně bych na něj vypálil: nepotřebujete s ní někdy pomoci? Určitě byste nepůsobila trapně ani se tak nemusela cítit. Možná by to ocenil. Možná váhá, když čtu, jak ho popisujete, stejně jako vy a má stejné dilema. Bylo by to od Vás férové, nikoliv podbízivé. Proč čekat, že se MOŽNÁ jednou, někdy, rozhoupe a odváží k něčemu takovému on? Zkuste...přeji Vám odvahu, úspěch. Hodně štěstí i v dalším vývoji situace! A třeba dejte vědět :)

petka*
hodnocení

Děkuji. Nejsem si stoprocentně jistá, zda je to vzájemné... Nabídka na svezení byla třeba jen zdvořilostní. Kdyby on to tak necítil a byla to jen jeho zdvořilost, tak bych se asi hanbou propadla a nevím jak by vyzvedávani dcery pokračovalo nadále. Takže takovou otázkou je mi trapné na něj vypálit. Jeho dceru bychom klidně mohli řešit, ale ona je téměř dokonalá, hodná, skoro nikdy žádný problém.. Uvidíme jak to dopadne, kdo udělá nějaký první krok, ale nechci, aby to trvalo dlouho..
senior

zkouška 2

Jsem tu už pár let, ale to jsem nevěděla, že i bez e-mailu lze vložit příspěvek!

senior
hodnocení

1x

Já se ještě trochu popitvám.

Když zadáváte otázku a stejný přihlašovací e-mail a napíšete gigi a petka, tak záhlaví je zbarvené modře.

Pokud tedy tvrdíte, že gigi jste nebyla Vy, tak potom máte problém v zabezpečení svých dat. Vím, že někdo zdatný to všechno dokáže prolomit. Nejsem až tak znalá, pouze uživatelské znalosti. Jestliže se přihlašujete k veřejně sdílenému PC a síti, tak ten počítač /Váš přístup/ musí být zabezpečen, aby se právě tohle nestalo. Musíte mít uživatelský účet a heslo a také se zřejmě zaškrtávají různé možnosti. Po skončení práce se odhlašujete, a nedáváte svoje vyhledávání ostatním k dispozici. Nesdílíte je.

Něco jste podle mého opomněla a někdo se na Vás naboural. Píšu, nerozumím tomu, jsem starší ročník a hlavně laik, ale pracovat na počítači s velkým množstvím lidí, tak bych byla opatrná a nechala si všechno vysvětlit a ošéfovat od někoho znalého.

No jasně, nebylo to možné. Takovou práci s tak obyčejnou otázkou by si nikdo nedal, aby se prolamoval do cizích dat.

petka*
hodnocení

Mail jsem nezadávala, pouze své jméno. A přihlášená v poradně nejsem, nemám žádný účet. Prostě jsem vložila dotaz na tuto stránku a žádnou registraci jsem neprováděla.

senior
14.11.20 07:37

zkouška

senior

*bzum* 7.37 - ověřuji, jestli lze vložit příspěvek bez uvedení e-mailové adresy, pouze se jménem.

Ono to opravdu jde, jsem tu již několik let a nikdy jsem na tohle nepřišla. *zed*

To se omlouvám za podezření, ohledně vkládání příspěvků.

petka*
hodnocení

Nic se neděje..

hodnocení

1x

Milá Petko.To odpovídání sama sobě se neděje jen v tomto vlákně. To už bylo ve Vašem vlákně poradte.cz/...

Tam jste si odpověděla pod nickem –kanarek..Takže se to u Vás děje opakovaně.

Jinak k Vašemu dotazu : aby z toho nebyly nepříjemnosti, zkuste nejdříve soc. sítě. Navázat komunikaci s dotyčným mužem tam.. V reálu už se znáte, tudíž bude vědět kdo jste. A buď projeví zájem, nebo ne...Držím palce !

id
hodnocení

0x

Když nic neuděláte, nic nezískáte, nebudete vědět atd. Copak je tak těžké zeptat se - nedávno jste ni nabídl odvoz autem, tehdy jsem nemohla, mohla bych vaší nabídky využít dnes?

To bych spíše formuloval takto - měla bych na Vás prosbu, pokud nespěcháte. Mohl by jste mě vzít autem do ... (hypermarketu XYZ/ středu města/ k poště/... ). Prostě požádat, jestli s ním může jet někam, kde on to má po cestě. Pokud navrhne, že jí klidně zaveze třeba až k tomu nákupnímu centru, i když by to byla zajížďka třeba 2 km z jeho "trasy", tak je to náznak, že mu není lhostejná.

petka*
hodnocení

edit k vysvětlení nabídky odvozu:
Tatínek mi jízdu nabídl z mého telefonického rozhovoru kde jsem potřebovala rychle domů a říkala jsem dotyčnému do telefonu, že spěchám a že nemám auto, abych byla rychlejší. Na to mi dotyčný v telefonu rekl, že pro me přijede a byli jsme rázem domluvení. Teprve potom se ten tatínek nabídl, když to zaslechl. Jinak chodí pěšky, autem jede výjimečně. Ale jisté signály i tak jsou, jen nevím, jestli je to vzájemné a nechci se nijak ztrapnit a působit dotěrně. Někdy jen přijde a vyzvedne dceru, jindy pronese i něco víc z osobního života, když už tam nikdo ostatní není a jsme jen my dva a dcera.

Pokud je poblíž místa, kam si rodiče chodí děti vyzvedávat, třeba něco zajímavého, třeba nějaký památný strom, nebo hezká socha apod., tak není problém při hovoru zmínit, že se Vám ten strom (ta socha apod. líbí) , jestli by se na to chtěl podívat. Jestli má zájem o seznámení se, tak bude souhlasit. Tím získáte čas na "nezávaznou" procházku a další rozhovor. To, že chodívá někdy pro dceru jakoby "poslední", to asi není náhoda. Prostě má snahu se s Vámi pobavit o samotě a ne před jinými rodiči.

gigi
hodnocení

0x

Je to těžké... Jestliže nějaké jiskry jsou, je to na dobré cestě. Zkuste vypátrat od dítěte kdy má tatínek třeba narozeniny či svátek a potom mu jen slovně popřejte. Uvidíte jak se na to chytne. Může být jen upovídanější a proto s Vámi navazuje takto řeč i mimo oddíl nebo jste mu také sympatická. Šel bych na to přes ty narozeniny/svátek, případně mu pochválit nějaké oblečení, hodinky, nějaký módní kousek... Držím pěsti.

hodnocení

0x

Co radí Strategie07 dnes v 07:03, to je dobrá rada ! *slunce*

vilik*
hodnocení

0x
Zajímalo by mě, proč má petka potřebu radit sama sobě jako gigi.
Fakt bych se to rád dozvěděl.
petka*
hodnocení

Tak to vůbec nevím o čem mluvíte, ale teď to vidím. Psala jsem to ze sdíleného veřejného počítače. Je možné, že ukládá nějak data a odepsal z něj někdo jiný? Tato stránka je na něm v rámci veřejného studijního umístění velmi navštěvovaná, jak jsem teď vypátrala.

No já si myslím, že jste teprve teď přišla na to, že v naší poradně se nedá tak snadno podvádět. No a tak jste si vymyslela tuto výmluvu, že píšete z veřejného počítače a čirou náhodou se ve 22 hodin večer nějaký člověk co šel kolem, zrovna trefil do vaší otázky a odpověděl vám. *nene*

petka*
hodnocení

Přísahám, že jsem využila veřejný počítač ke kterému má za den přístup několik stovek studentů, pracovníků, zaměstnanců a v určitých hodinách slouží i veřejnosti. Tento web poradte.cz je nastaven jako domovská stránka právě k účelům vyhledávání, rad a pomoci. Takže se asi opravdu někdo trefil k mé otázce. Nechápu proč bych si na ni měla odpovídat sama? Proč bych teda takový dotaz pokládala a pak si na něj měla odpovědět? Můžu napsat lísteček na stůl kdo na moji otázku odpovídal, pokud se někdo přizná.

Dokonce to bylo skoro v 11 hodin večer. To tam v té škole máte i noční směny? :-D

petka*
hodnocení

A kde je řečeno, že se jedná o školu? Nikde, o žádnou školu se nejedná. Už tady odmítám cokoliv řešit, je mi z toho až špatně a vím, že veřejný počítač už nikdy používat nebudu a tuto poradnu asi bohužel také ne. Kdo chce rýpat tak ať rýpe, já odepisuji a reaguji na vše pouze za sebe. Měla jsem dotaz a chtěla jsem odpovědi k dotazu, nikoli na moji adresu jak si vymýšlím a píšu si komentáře sama pro sebe. Proč bych si je proboha měla psát sama sobě?

senior
hodnocení

0x

Protože se už v ničem nevyznám, zákazy a podobné. Tak se chci zeptat, kterýže oddíl nyní v nouzovém stavu funguje?

Vidím tady, jak se poukazuje na nesrovnalosti zakladatelka+odpověď /petka+gigi/.

Já bych chtěla jenom upozornit na to, že tento stejný dotaz už tady jednou byl. Nevím sice už, jak je to dlouho, ale na 100% nemlich to samé tu bylo. A odpovědi byly určitě též, nebyla to tedy otázka, ke které by se nikdo nevyjádřil.

Takže opatrnost je na místě. Je to fejk.

doplněno 13.11.20 17:17:

Já tedy nevím, ale radit nějaké dotyky v dnešní, kovidové době, kdy by měli mít lidé 2 metrové rozestupy je divné ne?

petka*
hodnocení

Jsme profesionální tréninkový oddíl, takže my normálně fungujeme, vládou je to povolené.

Nikdy jsem tady žádnou takovou otázku nedala! Od teď už ale vím, že sem už nikdy nic nedám, ve výsledku se to vše obrátí proti mě. Chtěla jsem jen poradit, nic víc. Nevím proč bych si měla sama odpovídat na můj dotaz, vkládat moji otázku několikrát a další podobné věci. Tuto otázku jsem vložila poprvé a odpovídám na některé rady či otázky pod svým jménem.

Děkuji všem, kteří mi poradili. Vám, kteří ve mně hledáte jen nějaké falešné profily nebo nevím co, také děkuji za to, že sem už nikdy nic nevložím.

senior

Děkuji za upřesnění, o profesionální sport se nezajímám, takže to jsem nevěděla.

Neurážejte se. Příště už budete vědět, čeho se vyvarovat. Nakonec můžete být i spokojená, myslím, že rad jste dostala hodně. Nejste první, která tohle zkusila a nebudete ani poslední. ;) Takže klídek, stejně nikdo neví kdo jste.

hodnocení

0x

Peťko, neřešte zdejší reakce ani se neurážejte ani poradnu neopouětějte. Jen vy víte, co je pravda. Pokud existujete a dotaz byl reálný, to už jsem psal, držím vám palce. Pokud jste si tady s ostatními jen zahrála, no co, všichni se nějak pobavili a nikomu to neublížilo. No, a někteří kritici vzali za vděk, že mohou kritizovat a vyčítat. Těm jste aspoň dala šanci upozornit na sebe a vyzvednout se. Taky dobré, mají reklamu zadarmo! A vám, ale samozřejmě i všem ostatním, ať se daří! Krásný víkend. Sluníčkový !

petka*
hodnocení

Děkuji. Já jsem napsala dotaz pouze za sebe, ano z veřejného počítače. To byla asi ta chyba a nikdy to už neudělám. Takže pokud je tam nějaká IP adresa počítače nebo nevím podle čeho to funguje, tak v tom případě je to dost reálné, protože se na něj ,,stojí fronty". S nikým jsem si tady nezahrála, moje otázka byla reálná a nemám důvod odepisovat sama sobě. Děkuji za milý komentář, pěkný víkend i Vám.

Ještě vzpomínám, že byl před časem osočen, zřejmě administrátorem, člen komunity z toho, že si na svůj dotaz sám odpověděl. Kritika zřejmě nenapadlo, že na stejném počítači, tedy se stejným ID, může pracovat i více osob a každá používá svůj nick. Např. v rodině, klubu, infocentru, knihovně. Takže petra a tetra a metra na stejném PC jsou 3 různé osoby. Nerozumím tomu tak dalece, odborníci to třeba vyvrátí.

hodnocení

0x

Petko, třeba zrovna mně ani tak moc nevadí, že jste měla potřebu sama sobě odpovídat. Asi se nudíte, tak jste si vymyslela otázku a bavilo Vás o něčem diskutovat. Takovému jednání se na internetu nedá vyhnout. Je to anonymní a tato skutečnost některé lidi k tomuto počínání svádí. A neudělala jste to jenom jednou, ale poprvé Vám to prošlo, protože Vaše otázka nebyla tak "atraktivní" a mnoho lidí se k ní už ani nevrátilo. Já jsem byla mezi nima. Také jsem odpověděla co jsem věděla a víc jsem se k tématu nevracela a tak jsem si ani nevšimla, že jste si ve snaze prodloužit debatu, sama odpověděla. Ale stejně už se nikdo "nechytil". Tak jste si vymyslela tuhle otázku a ta už byla zajímavější, protože šlo o "vztahy". A i kdyby to byla vymyšlená situace, tak by to nevadilo, protože lidi mají takové otázky rádi a rádi o vztazích diskutují. Takže třeba zrovna mně ani tak nevadí, že jste si otázku vymyslela, ale vadí mi, že když jste se sama prozradila, tak ještě tvrdošíjně zapíráte a lžete. Někteří Vám to uvěří, někteří ne. Já teda ne. Ale mé pocity Vám můžou být totálně ukradené, protože jsem přesvědčená, že si příště už dáte sakra pozor, abyste se neprozradila. A nevěřím tomu, že sem přestanete chodit, budete, ale už budete opatrnější. :)

Vy se, suzymon, musíte sakra moc nudit, že se v tom stále musíte hnípat. Co vám na tom, bože můj tak moc vadí. Prostě, přečetla jsete, poslela radu nebo napsala svůj kritický názor, ale stále chcete, aby vše bylo po vašem. A bavíte tady lidi. Copak nejde své ego ukázat jinak.Nebo vy jste nějaký arbitr této poradny a rozhodujete, co je dobře a co je špatně? Mně nevadítee, já se vašimi řádky docela bavím a nevadí mi ani Petra, proč by měla? Zdravím vás!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]