Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průjezd Táborem

Od: diesel® odpovědí: 6 změna:

Pánové a dámy,rádcové z Tábora,jak je to s průjezdem přes město ve směru od CB na Prahu. Na Dopr.Info to hlásí uzavírku někde u Vápenné strouhy-týká se to u průjezdu po Soběslavksé do centra nebo na Pelhřimovskou?

Docela mne zarazilo že Budějovická je už dlouho rozkopaná a přidal k tomu ještě Chýnovská-Zavadilská .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Uzavírka u Vápenné strouhy se netýká hlavního tahu přes město. Jediná uzavírka, která Vám stojí v cestě je na Zavadilské ulici na křižovatce křížící s Vožickou. Lze to objet centrem města přes Budějovickou ulici a následně přes Čsl. Armády pokračovat na Chotoviny po "staré" silnici. Pokud se tedy chcete vyhnout dálnici.

hodnocení

0x

Není jednodušší objet TA po obchvatu, nazývaném též D3?

hodnocení

Děkuji za velmi dobrou radu,která ale není odpovědí na moji otázku.

Jen tak mimo to co jste našel na mapách umím také, a navíc...

Pardon, nemyslel jsem nic ve zlém, jen to, že PHA - CB jezdím často a do centra jsem zavítal jen párkrát z nostalgie, bo jsem soužil na Tabačce. ;)

hodnocení

V tom případě se omlouvám za příkrost.

hodnocení

0x

Já jel minulý pátek od Prahy po "staré budějovické" cestě - nezajížděl jsem do centra- a sice práce na silnici, ale průjezdné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]