Nejste přihlášen/a.
manžel dnes dostal výpověd z práce,platíme hypo a jiné půjčky.Pokud jde zítra podepsat výpověd může ještě uplatnit nemocenskou?Možná má ještě dovolenou já nevim jsem z toho strašně na nervy
Dobrý den,
výpověď je samozřejmě vždycky nepříjemná a pisatelé výše uvedli, co může manžel udělat. Já bych jen dodala, ať se rychle uklidníte, vždyť nenastal konec světa. Manžel od vás bude jistě potřebovat podporu a ne výčitky, depresivní chování nebo dokonce lítost nad ztrátou zaměstnání. Takže se podívejte do zrcadla, usmějte se a řekněte nahlas, že to zvládnete.
Nemusí podepisovat...
Za co dostal výpověď?
Pokud vážné porušení pracovní kázně, tak se s tím nedá nic dělat. Pokud z důvodu nadbytečnosti-má nárok na 2-měsíční výpovědní lhůtu a k tomu 3 platy odstupného.
Je 7 dnů v ochranné lhůtě. Pokud opravdu skončí, ať jde okamžitě k psychiatrovi, určitě ho nechá na PN doma a určitě hodně dlouho. Je to šok a takových lidí je u psychiatra více. Věřím, že si Váš pán brzy práci najde, aby jste nebyli ve stresu. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.