Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divný rozchod

Od: koakola* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

chodil jsem s jednou slečnou 8 měsíců a oba končíme VŠ. Přes víkend u mě byla a bylo všechno docela v klidu řekl bych, sranda, sex žádný problém. Při rozchodu líbání, vtípy a miluju tě.

Ještě ten den v noci mi přišla sms "Promin, XXX, ale nemuzu s tebou byt. Moc se omlouvam a mrzi me to." Napsal jsem jí at jde raděj spát a pak si to v klidu promyslí. Už je to 2 den a nic jsem od ní neslyšel.

Trochu mi tento typ zprávy na ní nesedí. Psala by to spíš totiž na facebooku a je to na ní moc stručný. Řekl bych na 99% procent že to znamená rozchod ale zároveň mi to připadne jako chvilková blbost. Problém ale je, že pokud to opravdu je rozchod, tak nemá smysl jí psát a jakkoliv jí řešit. Pokud si náhodou uvědomí že jí chybím napíše sama. Připadne mi že to nepsala ona a je někdo kdo by mohl za ní.

Co myslíte, má smysl psát jí jestli to opravdu myslela a riskovat že budu za hlupáka, nebo jí radši nechat a když bude chtít dojde sama?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

3x

Byla by od ní elementární lidská slušnost, kdyby ti napsala důvod. Nechat někoho nechápajícího a v šoku mi nepřipadá košer. Takže příští kontakt v naznačeném smyslu, máš právo na vysvětlení, rozhodně to nenechat plavat. Třeba tě jenom zkouší, jestli o ni fakt stojíš. Do ženské a do melounu nevidíš.

koakola*
hodnocení

Měl jste pravdu. Ozval jsem se jí a vylezlo z ní že mě miluje a rozchod nechce. Má ale nějaký zdravotní problém a nechce mi tím ubližovat. Až mi poví o co jde, rád bych abysme pokračovali ve vztahu, i když třeba omezeně. Asi nebude dobré na ni tlačit že?

hm*
hodnocení

2x

Vzhledem k tomu, co jsou ty ženský dneska za materiál, buď rád, že se aspoň nějak vyjádřila. Taky mohla začít dělat jen mrtvýho brouka.

hodnocení

1x
Proč psát? Zavolat a vyjasnit si situaci po telefonu.

michalverner
hodnocení

1x
Já bych to dál neprožíval a šel si svou cestou.Asi bych se to ani nesnažil pochopit.Většina dnešních žen jsou jen velké rozmazlené děti.Jen samé já chci,já mám právo,požaduji,očekávám,ty musíš apod. a nakonec řeknou že ani sami neví co vlastně chtějí.Každopádně vždy nese vinu muž a to vás už nemusí zajímat...to je její problém.

hodnocení

0x

Dobrý den. Respektujte její rozhodnutí. Když bude chtít, ozve se sama. Kdyby to nepsala ona, ozvala by se Vám. Ona i ta Vaše reakce - ať jde raději spát a v klidu si to rozmyslí, je trochu divná. Asi i proto se už neozvala. Berte to jako konec.

hodnocení

0x

No prostě baba nevěděla, co s vámi, tak to vymyslela takto. Nechte to být, já bych jako chlap ženskou, která má se mnou sex a za chvíli napíše, že se se mnou rozchází, ani nechtěla. Najděte si nějakou jasnější. Jo a nic jí nepište, stejně to nemá smysl. Baba neví , co se sebou.

hep
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že jste spolu prožili několik hezkých měsíců, tak je takové ukončení od ní divné a zvláštní. Jako by vás měla najednou za nějakého troubu a že jí stačí odbýt vás jenom nějakou SMS s pár slovy. Jestli jste jí nic neprovedl, tak by vás takové její chování mělo docela až urazit. Proto nevím, proč by jste měl jenom čekat, kdy se uráčí vám něco blíže vysvětlit., nebo jestli se vůbec ještě ozve. Být vámi tak chtějte vysvětlení. Nebo jestli tušíte, co by za tím mohlo být, tak to nechte radši být. Nevíme tady totiž, jestli ten váš vztah byl fakt tak pevný, nebo to byl vztah víceméně spíše o sexu a třeba se proto rozhodla ho ukončit.

hodnocení

0x
No skus ji zavolat a uvidíš
Pokud ti potvrdí že to psala tak holt se nedá nic dělat asi to nebyla ta pravá
Život de dál

hodnocení

0x

Kdyby tu sms nenapsala ona, tak by reagovala na tu vaši sms, tedy zeptala by se jak jste to myslel atd.

Kdyby tu sms nenapsala ona a někdo by smazal na jejím mobilu tu následnou sms od Vás, tak by Vám zavolala, protože by o té zprávě vůbec nic nevěděla.

Předpokládám, že - se seznámila s někým jiným a měla současně po nějakou dobu vztah i s tím druhým i s Vámi. A protože ona nemá takovou povahu, aby rozchod sdělila z očí do očí (nebo alespoň telefonicky hovoem), tak to ukončila tímto způsobem. Ale to je moje domněnka.

Taky není vyloučeno, že se Vám chtěla pomstít za něco. Tedy že ta poslední návštěva u Vás od ní bylo "divadelní představení", aby Vás tou následnou noční sms zprávou psychicky "zranila".

Pokud chcete nějakou jistotu, tak byste jí mohl napsat sms (popř. i zprávu na facebook) např. ve znění - můžeš mně napsat důvod, proč jsi náš vztah ukončila?

hodnocení

0x

Kdysi se říkávalo: V nouzi i Kuba dobrý.

Prostě dívka byla s Vámi spokojená. Teď jí asi nečekaně přeběhlo přes cestu něco, podle jejího mínění, lepšího, myslí si, že s ním bude spokojenější, tak to s Vámi okamžitě usekla.

Vykašlala bych se na ni, proč se jí vyptávat, proč s ní komunikovat? Nechce, tedy nechce. Však víte, že se říká: Čím víc se s ho--em mažeš, tím víc smrdí. Třeba právě na to čeká, že začnete přilézat, vyptávat se, prosit o její návrat. Tak bych jí tu radost neudělala.

Uvidíte, časem jistě najdete dívku podle svého gusta. Tuhle nekontaktujte, zapomeňte, stejně si Vás nezasloužila. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]