Nejste přihlášen/a.
Tak me presne rostl - nalezato, primo proti 7.
Trhani neboli, to se dela pod lokalnim znecitlivenim, takze to neni nic citit, zato doktora po trictvrte hodine usilovneho boje uz boleli ruce a musel si davat prestavky.
To znecitliveni trva cca tak 2h a pak to postupne zacne prichazet k sobe. Ja si nechal delat celou jednu stranu, takze to docela trvalo a cestu domu jsem pak uz mel jen tak tak, abych padl do postele nadopovanej antibiotikama a brufenem a protrpel zbytek dne. Dalsi den to uz je OK, akorat je clovek jeste docela dlouho opuchlej.
Na dalsi dva na druhe strane jsem uz zase vesele sel za dalsi mesic.
Nemám žádný moudrák.
Někoho bolí, někoho nikoliv.
Je to citlivé několik dní, ale bolest jsem neměl. To s Covidem byla vatší bolest.
Chce to pozitivni pristup - jistota je, ze i kdyby to bolelo, tak drive nebo pozdeji to prestane.
Smele do toho a uz to bude hotovo.
Nechci strašit, ale já jsem si užil svoje. Vyrostly mě sice osmičky pouze dvě, ale stálo to za to. Rostly naležato pod zub před nimi. Tahali mě to na zubní chirurgii, nešlo to ven, museli vytloukat takovou paličkou.Když to přišlo k sobě, dost to bolelo, modřina na tváři byla vidět dlouho. Pamatuji, že jsem nemohl kousat, protože jsem to měl zašité. Proto doporučuju nakoupit dětskou výživu, jogurty, smetánky apod., pít pouze pomocí brčka. Byl jsem s tím tenkrát 3 týdny v pracovní neschopnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.