Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roznos letáků - je na to nějaký zákon?

Od: dl odpovědí: 9 změna:

Zdravím všechny,

Chci se zeptat jestli je nějaký zákon nebo moc, že se můžou roznášet letáčky,letáky a jiné tiskoviny do schránek,kolemjdoucím lidem,za stěrače aut apod. Jestli je nějaký právo, že se to smí a za jakých předpokladů,podmínek apod. A jestli se také můžou letáky nechat před dveřmi vchodů baráků apod. když si to nájemníci vezmou dovnitř. Jediné co vím, že se musí respektovat na schránce nevhazujte tiskoviny! ostatní info. jsem nenašel.

Všechny info. se mi hodí díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevim, jaky je zakon, ale ve chvili, kdybych Te chytil, jak mi cloumas se steracem a na vrch za nej cpes kus papiru, ktery nasledne zmokne a obtiskne se mi na sklo, tak bych Te vlepil takovyho facana, ze by si se probral az v nemocnici. Bezesrandy.

Tyhle roznasece bordelu fakt nesnasim. Kdyz mi to cpe do ruky, tak ho ignoruju, ale kdyz to mam za steracem, nebo to dokonce polozi prededvere na zem, co pak s tim.

Vsude, kam se clovek v CR podiva se na zemi, na silnici, v krovich, na travnicich, v parcich, na chodnicich valeji tuny starych letaku. Proste bordel. A jeste k tomu prizivovanej takovyma, jako ste Vy.

Delej si skladku papiru pred vlastnima dverma.

fidonet*
hodnocení

0x

A když Ti zvoní na zvonky, po Tvé noční, že má letáky Kaufland, at´ho pustíme dovnitř, to máte vidět ten mazec :)) Už nám jedna firma řekla, že na nás s...e. O bože, budem bez letaků :)

ježíš... a jak to bez těch letáků přežijete *sok*

fidonet*

NO já nevím, trápí nas to strašně moc *zed*. Co budeme celý den dělat, když se nemůžeme prohrabávat těmi štosy papíry? *nevi*. Asi budeme dělat, že jsme HEPPY *vtip*, proběhneme se *bezim* a pak si informace, které mne doopravdy zajímají najdu sám *frajer*

nada2*

fidonet, snad HAPPY., ne?

lidus*
hodnocení

0x

Nemám s letáky problém. Pokud mi někdo strká nějaký papír tak ho odmítnu a na schránce mám vylepené, že chci pouze obecní noviny. Před dveřmi se letáky nechat nesmí-můžete volat přímo tomu komu leták patří a ten už si zjedná nápravu. Např. Kaufland má pro tato oznámení zřízenou linku.Schránky máme na panelovém domě s přístupem z venku a pokud se stane, že někdo nezvaný zvoní (jsem stále doma) tak mu slušně odpovídám, že nejsem vrátná a pokud zazvoní ještě jednou tak volám MP.Horší jsou tací, co balík letáků vytáhnou ze své schránky a nacpou to do jiné.

papene*

;)U nás je vedle schránek papírová krabice a tam se letáky a různé tiskoviny háží.Kupodivu to funguje a po baráku je čisto.

lenka5303000
hodnocení

0x

Také jsme letáky roznášeli. Ve smlouvě jsme měli napsáno, že se letáky nesmí dávat přede dveře domů. Když jsme na někoho zazvonili a poprosili, aby nám otevřeli, že neseme letáky, tak někdo otevřel a někdo byl opravdu hrubý až sprostý. Výhodou jsou schránky ve dveřích, kde se do nich letáky vkládají zvenku. Ale kvůli těmto lidem jsme roznos zrušili, nestálo nám to zato, nechat se urážet. Ale když jste bez práce, tak je každá práce i koruna dobrá.

marenka*

Mně letáky nevadí, rozprostřu ho na lince, oloupu si na něj brambory, cibul, cokoli. Pak to jen sbalím a je uklizeno *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]