Nejste přihlášen/a.
Dobrý den už jsem sem psala...,ale zapoměla jsem napsat otázku.. Chtěla bych být jako blackpink.. zpívat,repovat,tancovat.. chodit na konzerty po světě a být slavná s mojí pop skupinou.. Mám v plánu točit s kamarádkami taneční videa na youtube.. Zpívat bohužel tak dobře neumím,ale mám v plánu chodit na zpívání... Tancuji od mala.. Mám jen pár otázek... myslíte, že to má cenu s tímhle začínat? Nebo, že by byla nějaká šance? A nebo jestli nemáte nějaké jiné tipy jak se zviditelnit? Nebo jestli nejsou castingy přímo na něco takového, Předem mockrát děkuji.
Ahoj, zkopíruju tedy to, co jsem ti psala pod předchozí příspěvek:
Musíš si uvědomit, že Blackpink jsou (co jsem koukala) zahraniční skupina a zahraniční umělci fungují v úplně jiných číslech. A zároveň si musíš uvědomit, že za tím, kde jsou ti umělci teď, je mnoho roků dřiny a ti umělci jsou - s největší pravděpodobností - talentování, nebo mají minimálně něco, co lidi přitahuje. A samozřejmě tam hrajou obrovskou roli peníze, jak zmiňuje @clayman.
Schválně - kolik umělců z Česka se probojovalo do zahraničí a jsou úspěšní? Minimum. Neříkám, aby ses svého koníčku vzdala, to rozhodně ne. Pokud chceš začít, začni. Počítej ale i s negativními reakcemi, lidé si z tebe nejspíš hned na zadek nesednou. A to je v pořádku, nemůžeš se líbit všem. Nejspíš zkus taneční + pěvecké kroužky (až budou zase fungovat) a dávej to na Youtube. Ale měj soudnost. A případně příjmi, že na to nemáš a měj to jenom jako koníček.
Zároveň si neklaď jako vzory lidi ze zahraničí, na ty prostě s největší pravděpodobností nedosáhneš. Vem si jako příklad raperku Sharlotu - na naše poměry ta holka dost jede (super), ale co jsem tak zběžně koukla, tak nevidím, že by měla koncerty i v zahraničí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.