Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Patrani po dceri

Od: zdena* odpovědí: 33 změna:
dobry den mam prosim dotaz pred 4 .lety dcera luce rychnavska odesla z domova a zanechala zde dceru zdenku .
byla vedena jako pohresovana a nini by mnela byt vedena v selostatnim patrani za neplneni vyzivovacich povinosti ,dnes jsem zjistila u zdravotni pojistovny česka narodni ze dochazi k lekari na ginekologii v mudr.řadek tomas jilovska 1163 69 praha branik tel.241493541 dale zubni mudr krepelkovasvetlanaul.tesnov 5 praha 1mesto florenc tel.776674096 224210746 volala jsem tam jelikoz mi nemohou ze zakona zdelit adresu soucastnou tak jsem bezradna v chodove u karlovych varu mne zdelily ze to je na dlouhe lokte tak se obracim na vas z prozbou o pomoc nebo radu mame vnucku soudne ve vychove potrbuji souhlas na trvalou peci vnucky a ktomu potrebuji dceru lucii abychom se domluvily na plneni vyzivovaci povinosti a nebo aby se vzdala rodicovskych prav 4. roky jsem nevedela jestly zije a nini mi svitla nadeje ji potkat a vyresit soucastnou situaci. dekuji zdena olejnikova chodov 9.kvetna 766 smerovaci cislo .35735 .matka .tel.737514219 take ma propade veskere doklady lucie rychnavska 20.8.1982 bytem chodov na adrese matky kdese nezdržuje

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ZDRAVÍM VÁS,KRAJANKO ROVNĚŽ JSEM Z CHODVA -POKUD MOŽNO PODEJTE PŘES SOCIALKU V SOKOLOVĚ NÁRH K SOUDU NA ZJIŠTĚNÍ ADRESY PRO POTŘEBU SOUDNÍHO ROZHODNUTÍ A TO VŠE PODEJTE PÍSEMNOU FORMOU A JEDNEJTE V ZÁJMU DÍTĚTE ,KTERÉ PŘES VÁS MUSÍ MÝT ZÁJEM SOCIALKA A SOUD.MĚLO BY TO BÝT V ZÁJMU DÍTĚTE.HODNĚ ŠTĚSTÍ.
ehude neslo by to prelozit do soudnosti*nevi*
zdena*
co tim myslite soudnosti

do srozumitelna

zdena*
ja uz to vse vyskousela nemaji evidentne zajem co nahodou nevim ja tak se tim mam ten pocit nezabejvaji maji adresu kde se zdrzuje a stale nic mne to nezdelej jelikoz je plnoleta a musi dat souhlas nevim jak se dopidit jeji adresy vydam se tam osobne jinak dekuji za odpoved
zdena*
12.10.06 13:29
licie*nevi*
12.10.06 14:34
ano *stop**nevi*
zdena*
nevim jak bych jsem vložila foto.
zdena*

nasla jsem ji vlastne adresu praha branik

zdena*
porad se nic nedeje jenom par zajimavosti
Patrani po dceri

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zdena- Měla jsem podobný případ( musela jsem si vzit neteř do pěstonské péče) budešli vice potřebovat pomohu ti poradit :)mailemSO.
zdena*
ozvu se pozdeji dekuji
zdena*
:( nenasla jsem adresu.
zdena*
stale se nic nedeje ...
lolitina
Ahoj mami.nedavno jsem nasla tento odkaz.Parkrat sem ti volala ale nebrala jsi telefon a nebo ho vypla.Nebo asi toto cislo neplati,strasne moc mi chybyte,neni den abych na vas nemyslela.Jemi lito ze sem ti tak ublizila a nejen tobe ale i zdenicce ale asi misovi a davidkovi.Chtela bych vse napravit a dat vse do poradku,ale to co se stalo nebyla jen ma chyba.Moc mi chybyte Lucka
zdena*
ahoj lucinko 737514219 jsem štastna jestly jses to ty prosim zavolej bude vse v poradku odepis mi jak to bude možne
zdena*
fkg@seznam.cz napis na tuto adresu tesim se moc vse si rekneme pa pusu ti posilame
zdena*
napis lucko
zdena*
lucinko abych vedela ze to jse opravdu ty polozim ti nekolik otazek jak se jmenuje tvuj tata jak se jmenovala babicka a jak se jmenuje muj mladsi bratr ja tomu nemuzu porad verit ze jses to ty mam te rada mama
ivanek*
muj tata je slavek,babicka byla anna a strejda je jirka
zdena*
ano napis mi na mejla
zdena*
lucie napis mi gita jak je a jestly dobry na mejla dik
zdena*
lucko jake to jsou stranky jak sportujes
lucka*

Ahoj staci kdyz do vyhledavace napises lucie rychnavska a ono ti to vyjede,neco tam je ale ted se chystam dalsi vykend na dalsi zavody tak to tam bude vice

zdena*
diky to jsem vedela ja myslela ze mate nejake jine posly mi nejake foto na mejla ja ti taky poslu ahoj at se daří
lucka*
mame ale oni je predelavaji tak se nam to neotevre,poslu ti nejake pristi sobotu to budu mit nove,tak zatim ahojky
zdena*
ahoj skousela jsem to uz vymazat ale jeste to potrva posly nejake foto taky ti poslu na mejla fkg@seznqm.cz at nemusime psat tady jak se mas byla jsi ctvrta dobry cus gita

zdena*
vše nejlepší k svatku gita:)
lucka*
Dekuji ti za prani,;)
zdena*
13.12.07 16:53
pro lucku
zdena*
pis mi na mejla ja si to vzdy prectu u gity ozvi se

hodnocení

0x
Jsem rad, ze tato diskuze nekomu pomohla a ze jste se nasli. Ostatni zadam, aby nezasahovali radoby vtipnymi reakcemi! *stop*
zdena*
Děkuji moc jsem rada že to funguje a díky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]