Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v květnu jsem byl nemocný ale troufnu si říct že trošku nestandardně.
Byl jsem velice slabý, měl jsem teplotu tak do 37,5 maximálně ale jednou v noci se mi nechtělo teploměr hledat a to jsem cítil že budu mít o dost víc. Do toho mě i pobolívalo na hrudi.
Ta bolest na hrudi vlastně dodnes nepřestala, cítím to jakoby v plicích. Pokaždý bolí jiná...
Furt vykašlávám hlen, nejvíc to začlo před létem a pokračuje do teď, občas se přidá i bolest v krku. Taky mám občas i pocit jako by se mi hůře dýchalo. Každopádně když se z hluboka nadechuji tak se bolet na hrudi nijak nemění a nebo se neobjeví vůbec.
Napadlo mě jestli jsem třeba neprodělal covid a že to jsou nějaké dočasné následky. Chci jít k lékaři a nebo mu spíš nejdříve zavolat ale už vidím jak mě bude hned podezírat že jsem nakažený a požene mě na testy atd. Je asi blbost aby to byl v tuhle chvíli covid když to trvá tak dlouho a bez teplot.
Co si o tom myslíte vy? Má někdo podobnou zkušenost? Je mi 18
Bývaly doby, kdy jsem měla to stejné, co vy. Evidentně vás něco v životě moc štve, nic vás nebaví a podle toho vypadá imunita. Musíte si sám odpovědět, co vás štve, nasměrovat život správným směrem a najednou vám bude lépe. Šťastný člověk neonemocní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.