Nejste přihlášen/a.
Pokud je mezi vámi opravdu hluboký vztah, jistě přežije těžkou dobu a vezmete se, až omezení pominou. Zatím pilně užívejte antikoncepci.
Připadá mi dost nepravděpodobných těch 200 hostů. To tam snad bude i sněmovna a senát. A cena? Možná půl miliónu.
Raději bych si za ty peníze zařídila domácnost, nebo jela na krásnou svatební cestu. Takhle se to za jeden den sní a vypije, nic z toho a kdo bude chtít, stejně pomluví. Jaga.
To si raděj koupím auto nebo zrekonstruuji bydlení.. Po zkušenostech jsem pro malou svatbu do 15 lidí. A jestli se pak veselit nevázaně s mnoha přáteli, tak až to pomine někde na zahradě u grilovačky. Co jsem byla na velkých okázalých svatbách, pokaždé o hodně překročily finanční limit. A polovina z nich už jsou rozvedeni.
Možná by to šlo obejít..
Profesionální sportovní soutěže jsou povolené...
Tak založte fotbalový klub (deset fotbalových klubů), do nich zapiště všechny svatebčany...udělejte "turnaj-svatbu" a bude to skoro legální..Ovšem musí se to konat na otevřeném fotbalové stadionu.
Jak by vlastně měla svatba správně vypadat? Podle čeho správně? Co člověk, to názor. Za mě nejsprávnější svatba - my dva a dva svědci. Hostinu a oslavu pro známé můžete udělat příští rok začátkem léta, ideálně někde venku, když to bude možné. A když budete ještě chtít.
Mně se bude teď vdávat neteř. Ani její otec (rodiče jsou rozvedení) na tu svatbu nepůjde, protože se doma stará o svoji starou nemocnou maminku a nechce ji nijak ohrozit. Svatba má být cca 120 km od bydliště otce, takže ten nechce nic riskovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.