Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena implantátu zubu jedničky

Od: implantat20 odpovědí: 1 změna:

Ahoj,
má někdo zkušenost s cenou implantátu vč. augmentace a kompletní implantace se vším?
Řekli mi cenu 50-60tis. jedná se o lokaci Brno. Nevybral jsem si nejlevnější kliniku, ale co říkáte Vy?
Nejdříve jsem čekal 20-30 tis. ALe co se dá dělat :D.Termín už mám domluvený a asi se mi nechce hledat novou ordinaci..
Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
20000-45000 Kč.
Cena závisí na značce implantátů a na složitosti operace. Nejdražší je Straumann.
Četla jsem názor docenta Šmuclera, že nezáleží na značce implantátu, ale podstatná je šikovnost operatéra.
Cena implantátu bez korunky u mého vyhlášeného zubaře - 13000kc. Používá korejskou značku.
Cena se o něco zvedne při složitější operaci - doplnění kosti, vaziva...
doplněno 07.11.20 07:02: Za Vaši vyšší cenu pouze Straumann.
Implantát vám udělá každý zubař implantolog. Zubař vás neregistruje jako pacienta a vezme vás pouze na implantát.
Zkuste se ještě zajít na další konzultaci. Konzultace k implantátu je placená. Někteří zubaři platbu za konzultaci odpočítají od konečné ceny za implantát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]