Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem pojištěna u ČPZP 205. Přestěhovala jsem se do Prahy (Praha 4) a hledám praktického lékaře, který v tuhle koronavirovou dobu přijímá nové pacienty. Nevíte o nějakém?
Volala jsem už několika lékařům, ale zatím bez úspěchu...
Děkuji
Zde je praktická lékařka, která má info, že aktuálně přijímá nové pacienty a má uvedenou i Vaši pojišťovnu - Praha 4-Podolí doktor.cz/...
Zde je další praktická lékařka, která přijímá- Praha 4-Modřany kataloglekaru.cz/...
Byla jste se optat na Poliklinika Budějovická? Mě byla tato poliklinika příjemná svými prostory, a i to potom na pacienta působí pozitivně.
Je tam více praktických lékařů, ale zkusila bych je všechny oslovit e-mailem. V této covid době mají plné ruce práce okolo těch nakažených /alespoň u nás to mají vyvěšené na svých stránkách/.
Samozřejmě, když budete chtít, tak tam volejte, nemusí to tam mít až takové, jako u nás na vesnici.
Výhodou je, že jsou tam i jiné odbornosti, všechno pod jednou střechou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.