Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praktický lékař Praha 4

Od: simona1 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jsem pojištěna u ČPZP 205. Přestěhovala jsem se do Prahy (Praha 4) a hledám praktického lékaře, který v tuhle koronavirovou dobu přijímá nové pacienty. Nevíte o nějakém?

Volala jsem už několika lékařům, ale zatím bez úspěchu...

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Doporučit lékaře by Vám měla Vaše zdravotní pojišťovna. Tam jste se také informovala?

hodnocení

1x

Zde je praktická lékařka, která má info, že aktuálně přijímá nové pacienty a má uvedenou i Vaši pojišťovnu - Praha 4-Podolí doktor.cz/...

Zde je další praktická lékařka, která přijímá- Praha 4-Modřany kataloglekaru.cz/...

hodnocení

0x
Možná na klinikách EUC?
Pripadne položte tento dotaz na ulekare.cz
Dotaz stojí 99kc. Pro pojištěnce OZP zdarma. Bez dotazu Vás totiž nespojí s lékařem. Tam by vám lékaře mohli najít.

senior
hodnocení

0x

Byla jste se optat na Poliklinika Budějovická? Mě byla tato poliklinika příjemná svými prostory, a i to potom na pacienta působí pozitivně.

Je tam více praktických lékařů, ale zkusila bych je všechny oslovit e-mailem. V této covid době mají plné ruce práce okolo těch nakažených /alespoň u nás to mají vyvěšené na svých stránkách/.

Samozřejmě, když budete chtít, tak tam volejte, nemusí to tam mít až takové, jako u nás na vesnici.

Výhodou je, že jsou tam i jiné odbornosti, všechno pod jednou střechou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]