Nejste přihlášen/a.
U velice malých počínajících kazů, kdy jde v podstatě jen o demineralizaci skloviny, je možné, že častým používáním přípravků určených k remineralizaci skloviny (Elmex geleé, GC MI Paste), se minerály ve sklovině doplní a proces tvorby kazu se zastaví. Ovšem to jsou počáteční stavy, o kterých člověk ani netuší, rozhodně nejde o nějaké dírečky a už vůbec nejsou vidět laickým okem. Takže ne, zub nedoroste, nejsme bohužel hlodavci, kterým řezáky dorůstají celý život.
Za radu Elmex, vám i Janacaak děkuji. Před 3mi týdny mi zubař zaplomboval 2 sousední zuby a za 2 dny se blomba vydrolila. Termím jsem dostala na včerejšek. Na schodech stálo 8 lidí, ktří na sebe řvali a v čekárně seděli 4. Všichni se na mě vrhli a já jsem nemohla vysvětlit, že chci jen nový termín, že ošetření nechci, nemohu celý den čekat na schodech. Jakýsi chlap do mě dokonce začal strkat. Naštěstí sestra vykoukla a také měla řeči, z ordinace cosi povykoval zubař. No, blázinec veliký. Nehla jsem se, tak mi sestra dala termín na 3.12. s tím, že neví, jak to bude vypadat.
Už mi nejde o krásu, ale ráda bych kousala a neměla zažívací problémy. Je to hodně smutný příběh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.