Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První rande - dárek sebou?

Od: gumohlavek odpovědí: 6 změna:

Doblý večel,mám dotaz,jestli je dobré přinýst na první schůzku květinu,třeba jen docela maličkou a nějaký dáreček(vázičku)?Jaký druh květiny je nejlepší nebo nejvhodnější? Nerad bych něco skazyl,tak se rači ptám skušenějších a chytřejších... díkec mazec Rosťa

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

misulka*
hodnocení

1x

Ahoj,Sice nevím kolik Vám/ti je,ale kytička neurazí,to určitě ne,jen pokud slečně napišete s tolika hrubkama co do tohoto dotazu,tak bych se nedivila,kdyby Tě nechala,

knopka*
hodnocení

0x

Nevím jestli si neděláš srandu protože tvůj nick ti sedí *frajer* ale to řešit nebudem že :) ale dáreček nenos,kytičku ano,a to kteroukoliv.Myslím že jedna řůže by postačila :).

raadek*
Nevim kam pujdete, ale myslis, ze tu kytku bude tahat sebou celou dobu? Zalezi na okolnostech. R.

marenka*
hodnocení

0x

Vykoupej se, navoň se, ohol se, vezmi s sebou dobrou náladu a uvidíš, dobře to dopadne. Pozvání na zmrzlinový pohár potěší ;)

knopka*

Tak to ale podle toho kolik let je randícím :D,to víš Mařko,dnes se chodí na Jeam Beam,Tullamore atd. *smich*!

marenka*

To je pravda.. akorát mě pozvat na Whisky, tak by měl po randeti. U zmrzliny by se mnou řeč byla. *hi* Alkohol je u mě i v minimálním množství totální uspávadlo *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dárek rande

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]