Nejste přihlášen/a.
V IB lze uskutečnit platbu do všech bank.V dotazníku,ktery vyplňuješ,je i seznam asi 20 bank,abys věděl,číselný kod.Uvádí se v příkazu.Za prvé číslo účtu,za druhé předčíslí,za třetí kod banky.Pak ještě variabilní symbol pro konkrétní platbu.Platil jsem poplatek do O- za internet a televizi,poslal platbu a ihned jsem na "moje O-2 " našel zprávu:Vše máte zaplaceno.
Problém mám bohužel v tom,že mám limit plateb 10000Kč,ten jsem vybral z bankomatu a tím sáhnul na limit.Banka automaticky reaguje zablokováním plateb.Mám šlus,musím tedy osobně do banky,IB je mi tedy k ...
JABRAKA
Poštovní spořitelna- okamžitá platba
Jde o zcela nový způsob posílání peněz mezi bankami v České republice. Zaslání peněz tzv. okamžitou platbou převede prostředky mezi účty plátce a příjemce v rozmezí několika vteřin, a to 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu, 365 dnů v roce.V případě, že je banka příjemce v odstávce nebo není účastníkem systému okamžitých plateb tak je ovládací prvek nepřístupný a okamžitou platbu nejde zvolit.
Maximální výše okamžité platby, a to jak odchozí, tak příchozí, je 400 tisíc Kč na jednu transakci. Denní limit se řídí limitem pro internetové bankovnictví. Pro účty jako Plus konto, Premium konto a Poštovní účet je okamžitá platba v ceně.
zde máte přehled bank, které umožňují okamžitou platbu mesec.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.