Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výklad karet má někdo zkušenosti?

Od: tazatelka odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, narazila jsem na Facebooku na výklad karet od dvou kartářek. Obě ceny 300,- ne že bych na to zas tak věřila a 300,- jsem v životě vyhodila za blbosti kolikrát. Chci to zkusit . Teď se ptám zda to někdo zkoušel? Jelikož to je přes fb a tam i spousta věcí o člověku vypovídá tak nevím.
Nebo mohl by mě někdo nějakou kartářku doporučit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou kartáři dobří a špatní – jako se vším. Na FB bych tomu moc nevěřil a za tu cenu už vůbec ne (je to podezřele levné).

Měl jsem kliku na ty dobré. Oba si kartami jen vypomáhají, většinou kouknou a vidí. Pletou se minimálně.

Nevíme ovšem, odkud jste, takže sice doporučím ty, s nimiž jsem měl dobré zkušenosti, ale od vás mohou být daleko.

chodurova.cz/...

jakubhosekkartar.cz/...

olinl

Souhlas s quentos-jsou dobří a ti co to zkouší nebo začínají, případně to stáhnou někde z netu. Jinak u zkušené/ho kartáře/řky se můžeš ptát na zdravotní stav, budoucího partnera-kdy a kde ho potkáš, jestli ten vztah vydrží, na práci/školu, vlastní děti.. Někteří kartáři chtějí datum narození, tak se toho nezalekni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]